VIDEO Nives Celzijus u novom spotu pokazala guzu, ali i otkrila da je i dalje slaba na jednog nogometaša

VIDEO Nives Celzijus u novom spotu pokazala guzu, ali i otkrila da je i dalje slaba na jednog nogometaša

Screenshot: YouTube

NAKON višetjedne provokativne najave, Nives Celzijus napokon je predstavila novu pjesmu Ramos, a u video spotu pokazala je zašto slovi za najseksi ikonu domaće estrade.

"Kad Nives kaže vamos, momci trče kao Ramos", pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.

Nives je prije nekoliko godina priznala da joj je Sergio Ramos najzgodniji nogometaš na svijetu.

"Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus", rekla je pjevačica koja je baš nekidan uvidjela da je na društvenim mrežama prati preko 300 tisuća ljudi.

Prosinac je, kao i uvijek, Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona doslovno uživa u tolikoj zaposlenosti.

"Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci. Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću se iza Nove godine, a do tada punom parom naprijed", kaže Nives.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara