Video: Ornela poručila Rini: Bolje lajati na usta nego na pičku, kao ti

Video: Ornela poručila Rini: Bolje lajati na usta nego na pičku, kao ti

PRIJE samo nekoliko dana kad je Big Brother odlučio prirediti stanarima tulum u čast 50 dana njihova boravka, vidno pijani ženski dio kuće požalio se u ispovjedaonici da u kući vlada kolektivna nejebica. Kriza, koju je uzrokovala izolacija od ostatka društva, počela je sve više i više isplivavati na površinu. 

Tako se i Valerija nakon nekoliko piva otvorila i izjavila kako bi ona rado "poseksala" Sašu. "Nemaš nikakve brige, dajte mu dečki podršku, vidite da se srami", obratila se ostatku muške populacije za stolom pritom grleći Sašu. Saša se nije dao smesti i spremno joj odvratio: "To je znači samo seks?". "Ma potjerala bi ja tebe u sobu", našalila se Valerija.

Rina svakim danom ima sve više "neprijatelja" u kući s kojima se "kači". Tako se i Ornela našla na Rininoj tapeti. "Sama činjenica da laješ na usta i guraš nosu svuda je previše", počela je Rina. "Bolje na usta nego na pičku, kao ti", odbrusila joj je Ornela. "Pomalo transvestit, pomalo, žalosno je da se sramiš da si lezba", poručila je Rina Orneli i okrenula se. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ornela nije htjela dopustiti da Rinina riječ bude zadnja i otvoreno joj rekla: "Možda bih se i ja trebala javno pojebati s Mrkvicom pa da i moja savjest bude čista, kao tvoja", vikala je za Rinom. Sudeći prema svemu što se događa na Tajlandu, današnja live emisija mogla bi biti puna iznenađenja.

S.C.
Foto: RTL
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara