Video - Osim malenog sina majka snimila i duha: "Živ sam"

Tekst: A.M.
Foto: The Sun

MNOGI ljudi ne vjeruju u duhove i smatraju ih pojavama koje su zapravo samo plod ljudske mašte. Ipak, kad vidite mnoge snimke i fotografije koja se neprestano objavljuju na internetu zapitate se je li riječ o montaži ili o autentičnoj snimci.

Posljednji video koji je izazvao burne reakcije nastao je u Britaniji i snimila ga je uzbuđena majka koja je htjela zabilježiti prve trenutke svog osam tjedana starog sina Macka. Naime, Sarah Mackessy, njezin sin i suprug zaputili su se na izlet u šumu Enchanted Forest u Tunbridgeu. Ponosna majka uzela je kameru i snimala je malenog Macka koji je zbunjeno gledao u kameru.

"Živ sam"

Nakon što su se vratili s izleta roditelji su pogledali video i šokirali se. Naime, u pozadini videa čuje se sablasni glas koji kaže: "Živ sam".  "U vrijeme dok sam snimala taj video pored mene je bio moj suprug i nekolicina djece koja se igrala desetak metara dalje. Nitko drugi nije bio ni blizu. Kad poslušate snimku izgleda kao da se duh obračao direktno meni, jasno i glasno", rekla je prestravljena Sarah koja dodaje da joj nikako nije jasno čiji je glas na snimci.

"Čuje se tako jasno, kao da je nešto stajalo odmah pored mene. Možda je šuma zaista začarana kao što joj ime kaže", rekla je za kraj 36-godišnja Britanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara