VIDEO Ova Big Brother katastrofa čitavom je svijetu otkrila koliko su realityji zapravo fake

VIDEO Ova Big Brother katastrofa čitavom je svijetu otkrila koliko su realityji zapravo fake

Screenshot: Facebook

INAČICE Big Brothera diljem svijeta, a tako i u Hrvatskoj, uglavnom imaju prilično dobru gledanost, iako ih dobar dio publike opisuje kao samo dno televizijske produkcije.

Upravo taj dio kritičara došao je na svoje kada je u britanskoj veriji Velikog Brata, tijekom jednog od zadataka, 49-godišnja natjecateljica Jayne doživjela nezgodu koja je, uvjereni su, potvrdila koliko su ovakvi realityji "fake".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovita Jayne je naime tijekom zadatka dobila udarac mokrom spužvom u kacigu koja joj je štitila glavu, da bi se potom stropoštala u bazen ispod nje kao da ju je netko nokautirao. Ostale natjecatelje nije se pretjerano dojmio njen pad sve dok nije otplutala koji metar dalje, a onda je izbila prava drama: hitno je pozvana je liječnička ekipa, a "beživotna" Jayne je potom tvrdila da je dobila "težak udarac u vrat".

Iz produkcije su kasnije potvrdili da je Jayne dobro, a gledatelji joj nisu oprostili ono što su nazvali "katastrofalnom glumom". Tisuće gledatelja usput je, u videu objavljenom na Facebooku, moglo vidjeti da joj vrat nije nikako mogao nastradati pa je ovih dana Jayne jedna od osoba koju Britanci najviše ismijavaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara