Video: Plavokosa tinejdžerica predstavljat će hrvatsku ljepotu u Kini

Video: Plavokosa tinejdžerica predstavljat će hrvatsku ljepotu u Kini

HOTEL The Regent Esplanade Zagreb večeras je okupio cijelu svitu poznatih koji su bili nazočni na još jednom izboru ljepote. Za pobjednicu Izbora Elite Model Look 2008. proglašena je 16-godišnja Dumina Turčinov. Mlada Murteranka za Index je izjavila da ne može doći k sebi koliko je uzbuđena. "Ovo zaista nisam očekivala, iznenađena sam skroz. Ne znam što bih vam još rekla osim da sam presretna", riječi su plavokose pobjednice za koju su se svi složili da je iskakala od ostalih.

"Vidiš kako sam te lipu napravio"

"Ne samo svojom visinom, jer Dumina je bila najviša natjecateljica (180 cm) nego je jednostavno kompletna, zrači", podijelio s nama oduševljeni Neven Ciganović, jedan od članova žirija, svoje mišljenje o pobjednici. "Roditelji su jako ponosni na moju pobjedu. Odmah sam nazvala tatu i pohvalila mu se, na što mi je on odgovorio 'Vidiš kako sam te lipu napravio'", ispričala nam je Dumina.

Mladoj ljepotici revija Mure na sinoćnjem Izboru nije prva u životu jer, kaže da je već radila i na Cro A Porteru te da je zaljubljena u manekenstvo od sedmog razreda osnovne škole. "Svjesna sam da to nije nešto čime bih se bavila cijeli život, ipak je škola na prvome mjestu, ali želim biti na što više različitih pista", rekla je pobjednica, učenica drugog razreda Hotelijersko-turističke škole u Šibeniku, koja će uskoro otputovati u Kinu za svjetski izbor za Elite Model Look.

Dumina je sretno zaljubljena, no njezin dečko još nije doznao da je pobijedila na izboru. "On ne živi u Hrvatskoj, nisam mu još javila. Jedva čekam da mu to ispričam, bit će ponosan na mene, bio mi je velika podrška od samog početka", otkrila je. Mjesto prve i druge pratilje zauzele su Matea Kuna i Natka Jašić. U jednoj od najstarijih dvorana na ovom dijelu Europe gledalište je vrvjelo od poznatih. Estrada i političari toliko su se stopili jedni s drugima da se nije znalo tko pjeva, a tko vlada.

"To je toples, Bože moj, ni prvi ni zadnji. Imam takvih fotografija još iz studentskih dana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od uzvanika tamo su se našli: sveprisutni gradonačelnik Milan Bandić, ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović, političar Mate Granić, a boje estrade "branili" su Alka Vuica, Sonja Kovač, Lana Banely, Zijad Gračić, Maja Lena Lopatny, Robert Kurbaša koji su nosili humanitarnu reviju Mure.

Nikolina Pišek, koja je uz Daniela Delalu bila voditeljica Izbora, nije se odvajala od dečka Kristijana Curavića. Za Index se još jednom osvrnula na "toples skandal". "Još mi nije jasno zašto se diže tolika medijska pompa oko grudi kad sam se već slikala u toplesu. Imam ih još i imat ću ih i dalje, ako to budem htjela.Svi bi se trebali zapitat zašto si mediji daju za pravo objavljivati tuđe privatne i ukradene fotografije. Mogu li ja onda, mrtva hladna, ukrasti nečiji BMW i prodati, a da mi pritom nitko neće ništa? O tužbi ne razmišljam, ne da mi se voditi nekakve parnice. To je toples, Bože moj, ni prvi ni zadnji", zaključila je Nikolina.

"Mačak opet nije sjeo na svoje mjesto"

Na domjenku koji je uslijedio potom, Neven Ciganović nam je u razgovoru rekao svoje stajalište o "slučaju Mačak" na nedavnom Cro A Porteru. "Žalim ljude koji se spuštaju tako nisko, bez obzira o kome je riječ. Danas je također bilo premještanja i selidbe te su neki opet sjeli na mjesta koja nisu bila predviđena za njih. Da, svi znamo o kome se radi. Marko je sjeo na mjesto koje je bilo predviđeno za Ivu Jerković. Slučajno? Recite vi meni. Mislim da je vrijeme da se svi zapitamo je li Modni Mačak dosad dolazio na sve nepozvan, samo se to tek sada otkrilo", zaključio je stilist. Marka Grubnića, međutim, nije bilo na domjenku pa nismo mogli provjeriti priču.

S.C.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara