Video: Podivljale mladenke pohrlile na rasprodaju sniženih vjenčanica

Video: Podivljale mladenke pohrlile na rasprodaju sniženih vjenčanica

Tekst: A.M.
Foto: AFP

BAŠ KAO što to izgleda u američkim filmovima, kada su u pitanju sniženja u shopping centrima, tako je danas izgledala tradicionalna rasprodaja na Union Squareu u Filen's Basementu. Naime, buduće mladenke došle su pronaći haljinu u kojoj će provesti svoj najsretniji dan u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred trgovine raskošnih vjenčanica, od ranih jutarnjih sati, žene su stajale u redu i nadale se da što prije uđu kako im netko ne bi oteo idealnu vjenčanicu. Također, na otvaranju dućana, se baš kao u filmovima odbrojavalo vrijeme do ulaska kupaca nakon čega su buduće mladenke vrišteći utrčale unutra.

Većina mladenki sa sobom su povele i nekoliko prijateljica koje su se također bacile u potragu. S obzirom da je na rasprodaju došlo nekoliko stotina podivljalih žena, bilo je gotovo nemoguće presvući se u kabini pa su to obavljale nasred dućana.

U New Yorku, po nekoliko puta godišnje, u ovom, ali i nekim drugim trgovinama održava se velika rasprodaja na kojima su cijene vjenčanica znatno niže. Primjerice, vjenčanice koje su koštale između 900 i 9 tisuća američkih dolara, na današnji dan koštaju od 250 do 700 dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara