Video: Pogledajte kakav vas odlični skijaški provod očekuje u Nassfeldu

Foto: www.nassfeld.hr

NAJVEĆA skijaška destinacija u Koruškoj i jedno od najboljih austrijskih skijališta Nassfeld ove godine predstavlja brojna iznenađenja i pogodnosti za svoje goste. Odlične staze, osiguran vrhunski snijeg tijekom cijele skijaške sezone, ski servis na stazi, besplatan depo skija, kulinarske specijalitete Austrije, Italije i Slovenije, ali i odličnu zabavu za sve goste nudi najpoznatije austrijsko skijalište Nassfeld svojim gostima u sezoni 2011./2012. godine.

Ne propustite doći i podržati naše najmlađe skijaške nade, možda se među njima krije neka nova Janica ili Ivica Kostelić

Na Ski opening partyju ove godine nastupit će zaljubljenik u skijanje i višegodišnji promoter skijališta Nassfeld, Tony Cetinski. Svi koji dođu u Nassfeld od 16. do 18. prosinca uživat će, osim u standardnoj ponudi skijališta, i u nizu iznenađenja za posjetitelje iz Hrvatske: Welcome Party na Berghexe, skijanju sa Tonyjem Cetinskim, natjecanju djece od 8 do 15 godina u okviru ElanCro Ski kupa. Ne propustite doći i podržati naše najmlađe skijaške nade, možda se među njima krije neka nova Janica ili Ivica Kostelić.

Nassfeld je skijalište koje za svoje goste osigurava snijeg tijekom cijele skijaške sezone, ali svake godine uvodi i brojne dodatne i atraktivne ponude. Za sve ljubitelje adrenalina Nassfeld donosi jedinstvenu inovativnu ponudu pod imenom "Ski Movie". Ski-Movie je skijanje uz natjecateljsku atmosferu. Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone na Zweikofel stazi. Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice službene stranice: www.nassfeld.hr 

Ne propustite hrvatski vikend od 15. do 18. prosinca


Nassfeld po prvi puta ove zime iznenađuje svoje goste najbržim tečajem jezika u Alpama. Inozemni gosti dobit će kratke lekcije Koruškog jezika u kabinama Millennium Expressa, najduže gondole u Alpama. Tijekom 17-minutne vožnje i visinske razlike od 2.000 metara gostima će na engleskom ili njemačkom jeziku biti predstavljeni najvažniji koruški termini za lakše snalaženje na stazama. "Učenici" će primiti diplomu sa 10 najvažnijih koruških termina ovješenu na svojim leđima pri izlasku iz gondole na zadnjoj stanici Millennium Expressa.

Osiguraj svoje mjesto u najsunčanijem skijalištu u Austriji i ne propusti hrvatski vikend od 15. do 18. prosinca 2011. godine.Nassfeld SkiHit


Velika fleksibilnost i mnogo besplatnih usluga sastavni su dio ovog Nassfeld-SkiHit paketa: gosti mogu birati smještaj u željenoj kategoriji u razdoblju od 3 do 7 dana, a u to je uključen i TOPSKI-Pass za 2 ili 6 dana. Depo skija uključen je u cijenu.

Ova ponuda dostupna je od 03.12.2011. do 24.12.2011. i od 07.01. do 17.03.2012.

Dodatno iznenađenje: Od 03.12. do 24.12.2011. servis skija je besplatan, a od 07.01. do 17.03.2012. košta simboličnih 7 eura.

Nassfeld Special 4=3, rezerviraj 4 noćenja, plati samo 3


SkiHit Nassfeld Special 4=3 štedi novac: gosti plaćaju tri noćenja, a četvrto je gratis. Ponuda je dostupna od 04.12. do 22.12.2011. i od 08.04. do 12.04.2012.

Boravite 4 noći, a plaćate samo 3. Samo za rezervacije: nedjelja-četvrtak. 4 noćenja u odabranoj kategoriji.

Trodnevna skijaška karta. Besplatan depo skija. Besplatan servis skija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara