Video: Pogledajte prvi javni poljubac Justina Biebera i Selene Gomez

Foto: JLP

KAKO bi propisno proslavio sedamnaesti rođendan, Justin Bieber je odsjeo s djevojkom Selenom Gomez u hotelu St. Regis Monarch Beach u Californiji. Prema riječima svjedoka, Selena i Justin potpuno su zaljubljeni, izmjenjivali su nježnosti i čak hranili jedno drugo u luksuznom restoranu hotela u kojem su odsjeli. "Hranili su jedno drugo i ljubili su se. Bilo je očito da su potpuno zaljubljeni i da su osjećaji obostrani", rekao je svjedok iz luksuznog restorana u kojem su boravili na večeri.

Također, 17-godišnji Justin i 18-godišnja Selena vrijeme su provodili bez roditeljske pratnje i pratnje tjelohranitelja. Noć su proveli u predsjedničkom apartmanu hotela, a platili su šest tisuća dolara samo jednu večer odsjedanja. Svoju vezu su javnosti dan poslije njihove romantične večeri obznanili na zabavi koju Vanity Fair tradicionalno radi poslije dodjele Oscara. "Sretan rođendan dragi, tvoj je rođendan i radit ćemo što god ti želiš", govorila je Selena Justinu cijele večeri.

Nakon večere otišli su u predsjednički apartman, a bili su u kontaktu isključivo sa batlerom, koji im je nekoliko puta donosio različite deserte. "Bili su sami cijele večeri, bilo je jasno da žele biti sami", zaključio je izvor o slatkoj večeri mladog para. Navodno su zajedno već tri mjeseca, a zabava Vanity Faira bila je idealna prilika da se pojave kao par. Tamo su izmijenili i prvi javni poljubac, koji su kamere revno zabilježile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara