VIDEO Pred kćeri joj se rugale zbog izgleda: Pogledajte kako im je odgovorila

VIDEO Pred kćeri joj se rugale zbog izgleda: Pogledajte kako im je odgovorila

Screenshot: YouTube

DIANNE HOFFMEYER s kćeri je otišla u dućan da kupi sebi kavu i djevojčici krafnu, no našla se u veoma neugodnoj situaciji.

Dvije nepoznate žene u redu iza nje su komentirale njen izgled i ismijavale je naglas. "Pogledaj kako joj je kosa zapuštena, izrast joj se vidi. Kao kit je, a opet ide jesti", komentirale su. Cijelo vrijeme su je vrijeđale dok su čekale u redu. 

Dianne već godinama vodi bitku s težinom i uspjela je smršavjeti 80 kilograma, no njena borba traje i dalje. U tom trenutku je također bila u procesu mršavljenja pa je zbog toga za sebe uzela samo kavu, a djevojčici krafnu. 

"Odmah sam tamo počela plakati. Nije mi jasno zašto su govorile takve stvari", ispričala je Hoffmeyer koju su komentari dviju neotesanih žena veoma pogodili. No odlučila je pružiti svojoj kćeri drugačiji primjer te je odlučila suočiti se s njima na pristojan način. Kada je došla na red za plaćanje, Dianne je rekla blagajnici da na njen račun stavi i kave dviju zlostavljačica i šokirala i blagajnicu i njih. 

"Opet bih to učinila, kupila im kave i sjela s njima i objasnila im kako su me povrijedile", ispričala je Dianne za portal Little Things.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara