Video premijera: Barbara Tucker i PlayOne imaju vrući ljetni hit!

SURADNJA Darka Juranovića D`Knocka i DJ Fresh Jaya, odnosno producentskog dvojca PlayOne sa "kraljicom house glazbe" Barbarom Tucker nije realizirana samo u glazbenom smislu, već i video spotom koji će narednih dana imati svjetsku promociju, a danas je dostupan samo posjetiteljima Indexa! Sniman je u zagrebačkom green roomu Urbanog zvuka, te u New Yorku, u studiju u kojem je Barbara Tucker snimala vokale, a ambiciozna se ekipa potrudila da projekt prate vrhunski profesionalci i najnovija tehnička dostignuća kad su glazbeni spotovi u pitanju.

Osim izvođača, u spotu se pojavljuju manekenka Darija Zalović, Indexova Miss Auto showa Ines Makek, slovenska plesačica Leila te plesne skupine Atomic Dance Factory i Space Cookies. Sniman je u visokokvalitetnoj HD produkciji i nadopunjen s kompjutorski generiranim podlogama, što ga čini i više nego adekvatnim za svjetske glazbene TV postaje na koje "puca" ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma "I Found A Place" najavni je singl autorske kompilacije DJ Fresh Jaya i D'Knocka "Papaya day&night Motomusic Vol.4" i festivala Papaya Motomusic. Kruna je to suradnje kluba Papaye, Motorole i Urbanog zvuka, a na Zrću će u nastupiti brojni klupski izvođači. Festival 16. srpnja otvara Tiesto, a Barbara Tucker će s Urbanim zvukom nastupiti dan kasnije, 17. srpnja. Sandy Rivera i Tom Novy na rasporedu su 18. srpnja, a dan kasnije festival završava uz veliki koncert grupe Freemasons.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara