VIDEO Pripreme u Ferrariju: Ovako Srbin iz Švicarske slavi pravoslavni Božić

VIDEO Pripreme u Ferrariju: Ovako Srbin iz Švicarske slavi pravoslavni Božić
Foto: Facebook

ODLAZAK po badnjak u šumu je i danas raširen stari srpski običaj, ali način na koji je to obavio jedan Prokupčanin koji živi i radi u Švicarskoj postao je hit na društvenim mrežama.

Ljubiša Marunović živi u švicarskom Missyju, a nakon što je na društvenim mrežama objavio video na kojem u luksuznom Ferrariju vozi badnjak od šume do kuće postao je glavna vijest u srpskim medijima. Na ideju je došao kad je vidio svoje susjede za katolički Božić.

"Vidio sam kako oni stavljaju jelke u svoje automobile za katolički Božić i odlučio sam da ove godine i ja odem po badnjak Ferrarijem. Prije njega sam također vozio luksuzne automobile, ali nikada ranije nisam radio ovako nešto", rekao je za Blic Ljubiša, vlasnik tvrtke Tefani Pneus koja se bavi prodajom autodijelova za luksuzne automobile.

"Naravno, prije nego što sam stavio drvo u automobil, sve smo lijepo zaštitili da ne dođe do oštećenja. Kada je video postao viralan na mrežama, počeli su mi se javljati rodbina i prijatelji, sve ih je interesiralo jesam li stavio nešto na sjedalo, izgleda da su brinuli više od mene što će biti s automobilom", rekao je.

Otkrio je i kako su reagirali njegovi susjedi Švicarci.

"Kada su me vidjeli, bilo im je na prvi pogled čudno, ali sam im poslije objasnio da je za nas badnjak isto što i njima jelka. Poslije im je cijela ta priča postala simpatična", ispričao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara