VIDEO Seksi Bojana Gregorić Vejzović ima glavnu ulogu u novom spotu Zabranjenog pušenja

VIDEO Seksi Bojana Gregorić Vejzović ima glavnu ulogu u novom spotu Zabranjenog pušenja

Foto: Press

U NOVOM spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu Nova godina zagrebačka glumica Bojana Gregorić-Vejzović izbacuje Seju Sexona iz stana.

No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska.

"Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima", otkriva Sejo.

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić-Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji Spektroom studija, koju potpisuje Nikola Blagojević. Spot je režirao Saša Peševski, a scenarij je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. 

Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji Boris Smoje.

"Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame", za kraj je rekao Sejo Sexon. Pjesma Nova godina najavni je singl novog albuma grupe Zabranjeno pušenje koji je planiran za svibanj 2018. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara