Video: Senka napustila show, nominirani Mateja, Vedran i Tessa

PRIČLJIVA Sinjanka napustila je odlukom TV gledatelja Big Brother, a vijest koju su stanari dobili u ponedjeljak, da će izbačeni stanar morati nekoga povesti sa sobom, pokazala se lažnom, pa je pred Renatu i Filipa izišla sama i vidno oduševljena što je napokon ugledala svoju obitelj. U tjednoj emisiji doznali smo i kako stanare smeta Tessino durenje i Matejino psovanje, pa su djevojke, uz Vedrana, koji sudeći po komentarima u ispovjedaonici nikome više nije smiješan, zaradile nominacije.

Nastavak besparice - stanari pali tjedni zadatak

Iako je entuzijazam zbog tjednog zadatka brzo napustio BB stanare, cijelog su tjedna marljivo glumili gusare, tražili tajne ključeve i borili se, pa i u sitnim noćnim satima. Od deset skrivenih ključeva stanari su pronašli samo jedan, koji, na njihovu žalost, ne otvara tajnu škrinju. Obzirom da nisu pronašli pravi tajni ključ, BB-ovci su pali tjedni zadatak pa glavna nagrada ostaje na iznosu od 590 tisuća kuna.

Big Brother je u ponedjeljak obavijestio stanare da će izbačeni natjecatelj večeras morati odabrati jednog kolegu kojeg će sa sobom povesti u "vanjski svijet", no u tjednoj im je emisiji priznao kako je bila riječ o smicalici, pa su ostali stanari odahnuli.

Senka: Arsen je duga priča!

Baš poput glasača u Indexovoj anketi, TV gledatelji su odlučili da Senka treba napustiti natjecanje. Nakon što se pozdravila sa svim stanarima (poseban je gušt bio gledati kiseli pozdrav s Majom-Paolom), Senka im se svima zahvalila na "prekrasnom iskustvu", a oni su joj skandirali, iako im se na licima vidjelo da su očekivali njezino ispadanje.

"Nije me pogodio izlazak, ono što sam htjela, to sam i dobila - više od pola sezone sam bila unutra", rekla je Senka nakon izlaska Antoniji Blaće. Sinjanka kaže kako su je više pogodile nominacije stanara, jer je tada, kaže, shvatila da neke stvari s određenim cimerima ipak nije riješila. "Prošli tjedan mi je bio teži od činjenice da sam sad ovdje, vam Kuće", priznaje Senka.

"Vrlo sam zadovoljna s tim što sam se većini svidjela. Nije bilo nekakvih velikih svađa, ljutnji i ceremonija pa da su me s guštom nominirali", tvrdi Senka i dodaje kako smatra da su je ovog tjedna nominirale uglavnom djevojke, jer s njima u zadnje vrijeme nije bila u idiličnim odnosima. "Arsen je duga priča", rekla je o televizijskoj ljubavi kojom je zabavljala gledatelje.

Stanari više ne okolišaju prilikom nominiranja

Gusarski kapetan Goran ovog je petka nominirao Vedrana i Krešu. "Vedrana nominiram jer ima dobru zezanciju ali pretjeruje s forama o spolnim organima. Tvrdoglav je i smeta mi njegova neposlušnost", objasnio je Goran Vedranovu nominaciju, dok je Krešu nominirao jer smatra da nema osobnost i rijetko kad iznosi svoje mišljenje. "Ponaša se kao meduzica koja prati brod", slikovit je bio Goran.

"Arsena sam nominirala jer mi stvara nervozu. Nemiran je i živčan većinu vremena, a to ne podnosim", objasnila je Tessa zašto je nominirala Arsena. Uz njega, nominaciju je zaradila i Mateja, jer "ne kuži zašto Tessa želi biti sama". Prema njenom mišljenju, previše inzistira na nekim stvarima i "dosta psuje za ženu".

Vedran je nominirao Gorana i donedavno mu iznimno dragu Tessu. "Nisam ga nikad vidio da je nešto spremio", rekao je za Gorana s kojim, obzirom na činjenicu da je i ovaj njega nominirao, nema nikakav odnos. "Tessu sam nominirao jer prečesto bez razloga mijenja raspoloženja, što utječe na sve nas i na zadatke. Kap koja mi je prelila čašu je njena uporna živčanost", rekao je Vedran i dodao kako sukob oko cigareta nema veze s nominiranjem Tesse.

"Nominiram Mateju i Vedrana. Ne odgovara mi Matejino ponašanje i njezin smisao za humor. Smeta mi drapanje po Kući, diranje po grudima i guzici", rekla je u ispovjedaonici Martina. Vedrana je nominirala zbog trzavica koje su imali i neumjerenosti u šalama.

Krešo je nominirao Gorana, i to zato što s njim, priznaje, ima napet odnos. "To je čovjek koji mi je najmanje legao u Kući. Smetaju mi njegova razmišljanja o životu, besmislena su, baš kao i njegov način zafrkancije", rekao je Krešo o Goranu. Osim njega, nominirao je i Tessu: "Ujutro je loše volje, popodne dobre, navečer tko zna kakve... Kad joj nešto smeta, s djevojkama se zavlači u kut sobe i trača određene osobe".

Mateja i Vedran zaradili su nominacije i od Maje-Paole. "Cura je na mjestu, sve super, ali tu je kratko vrijeme i osjećam neku privrženost starim stanarima, to mi je dovoljan razlog za nominaciju", inzistirala je Maja unatoč provokacijama Big Brothera i dodala kako su neke od tema kojih se Mateja dotiče njoj nisu prihvatljive. "Vedran nekad prijeđe granicu dobrog ukusa. Još je gore kad ja vratim, pa on to ne zna prihvatiti", zaključila je Maja-Paola.

Vita je nominirala Tessu, i to zato što je "više živčana, nego normalna". "Imam osjećaj da joj smetam ali mi to ne želi reći u facu. Malo je neiskrena", rekla je za Tessu. "Stipe se postavlja kao autoritet, a naša se komunikacija svodi na to da moje mane vadi na sunce. Dosta mi je njegovog sprdanja i osjećaja strahopoštovanja prema njemu", iskreno je rekla za Stipu.

"Mateja u svojoj hiperaktivnosti ima dosta vulgarnih riječi i pokreta, što se kosi s mojim pojmom ženstvenosti", spremno je rekao Stipe, koji je uz Mateju nominirao i Vitu. "Često je ogovarala Mirelu da bi dobila plus kod nekih stanara", obrazložio je.

Arsen se odlučio za Tessu, koja je sa Senkom, prema njegovom mišljenju, glumila "duo Peglu". Kao i kod ostalih stanara, smeta mu što je u zadnje vrijeme jako živčana i (pre)često mijenja raspoloženje. "Mrzi sve što ja volim", rekao je za Tessu, a uz nju je nominirao i Gorana: "Neke stvari nismo razjasnili, zvučao je zlobno, to mi je baš zapelo za oko". Vedrana i Krešu u svojim je prvim nominacijama odabrala Mateja. "Vedran je stavio čili u tjesteninu iako sam ga zamolila da to ne radi, a kod Kreše mi smeta svašta", priznala je Velikom bratu.

D.K.
Foto: Index/RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara