Video: Srpska Playboyeva zečica i jedna od najljepših djevojaka po izboru Maxima želi na Eurosong!

Tekst: I.M.
Foto: Maxim/MySpace

SRPSKA manekenka Natalija Šoša koja je u Grčkoj pod umjetničkim imenom Natali Thanou ostvarila i pjevačku karijeru, izrazila je želju da predstavlja Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu. No, želja za svjetlima Osla nije jedino što je Nataliju vratilo na rodnu grudu.

"Drugi povod mog dolaska u Srbiju jest suradnja sa Vladimirom Grajićem Grajom, tekstopiscem koji je radio sa Marijom Šerifović. On mi je pisao neke pjesme koje će se naći na mom novom albumu koji će biti na grčkom jeziku", rekla je Natalija za Blic te najavila suradnju sa Esmom Redžepovom: "Ona će biti gost na jednoj od mojih novih pjesama. Esma je divna žena, upoznale smo se u Solunu i ja sam oduševljena njome. Ona ima 47-ero usvojene djece i više od 100 unučića. Ona je fenomenalna! Oduvijek je volim i drago mi je što ćemo surađivati. Esma će pjevati na romskom, a to je uvijek aktualno.

Kad je već ukinuta Beovizija, Natalija možda nastupi kao grčka predstavnica na Eurosongu: "To je oduvijek bio moj san! Eurosong. Još uvijek ne znam što će biti. Željela sam predstavljati Srbiju, htjela sam ići na Beoviziju, ali pošto je više nema… Oduvijek sam željela pjevati na Eurosongu, to je moj stil, volim sve što je vezano za tu glazbenu manifestaciju. Ako ove godine ne budem predstavnik Grčke, sljedeće sigurno hoću", rekla je Natalija čija želja za nastupom možda ne promakne ni srpskom autoru koji treba napisati pjesmu za Eurosong i sam odabrati izvođača.

Playboyeva zečica godine i najljepša i najseksipilnija djevojka iz Grčke po izboru Maxima

Natalija je sretna jer živi na relaciji Beograd-Atena. "Ovdje mi žive mama i sestra. Naravno, uvijek mi jako nedostaju, uvijek ih se zaželim. Često dolaze k meni u Grčku", rekla je Natalija te otkrila da su joj Srbi puno zgodniji od Grka: "Naši muškarci su puno ljepši od Grka. Nemam dečka, ali svakako uživam u pažnji srpskih muškaraca. Trenutno su mi nov album i pjesme glavna okupacija. Ništa drugo me ne zanima, samo da sve ispadne kako treba".

Lijepu Nataliju je Playboy 2007. godine izabrao za zečicu godine, a časopis Maxim ju je proglasio najljepšom i najseksipilnijom djevojkom iz Grčke za 2009. godinu: "Taj Maxim je prodan u četiri milijuna primjeraka! To je fantastično. Jako mi je drago što sam ja među najljepšim djevojkama iz cijelog svijeta, najljepšim modelima. Iz svake zemlje je birana po jedna djevojka za 2009. godinu, a ja sam izabrana kao predstavnica Grčke".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara