Video: Tako je govorio Vuco - Sinišini ogledi o feminizmu i spolnosti u Hrvata

"FEMINISTICE su one što ih niko nije dobro odradio pa kukaju, kada imaju pravog jebača one su sritne žene i kuvaju ručkove. Kao i Vesna Pusić, ona je prava. Ali ja mislim da ni nju nije nitko odradio kako treb.", izjavio je prije nekoliko godina Vuco prilikom gostovanja na njemu omiljenom Nightmare stageu, kada se povela priča o jednakosti žena u Hrvatskoj.

Vucina nagla i neugodna narav je ponovno došla do izražaja jučer kada je, prema riječima njegove supruge, nju nekoliko puta ošamario, što je bio samo zadnji u nizu incidenata koje je ovaj popularni folk-rocker izazvao.

Osim policiji, koja ga cijeli dan traži, Vuco je i nama ostao nedostupan i nije nam se javljao na mobitel, tako da njegovu verziju priče nismo mogli dobiti, pa u nedostatku toga pogledajte neke od njegovih impresivnih "nastupa" prošle godine.

"Ja sam pošten čovik, moralan čovik, koji ispašava hrvatsku svijest i savjest i sve"

"Dođi u Vuce, potroši 100, 200 eura, bit ćeš mi zahvalna, dat ćeš mi poklon, ogrlicu od zlata. Sačuvat ćeš obitelj, sačuvat ćeš dicu, zdravlje ćeš sačuvat. To su liječene ženske", objašnjavao je narodnjački i rokerski glazbenik i privatni poduzetnik Vuco o njegovoj javnoj kući, koju je namjeravao otvoriti, ali država za taj vid obrta nije pokazala razumjevanje.

"Znaju to svi i Splitu i Hrvatskoj: Vuco je ko oklopno vozilo, nemam ja samo pištolje nego i automate"

Drugi Vucin video iz najpoznatijeg antitelevizijskog showa je neprepričljiv i jednostavno ga treba pogledati i poslušati. Pa, izvolite:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara