VIDEO Tek okoćene štence bacila u kontejner, prijeti joj šest godina zatvora

VIDEO Tek okoćene štence bacila u kontejner, prijeti joj šest godina zatvora
Screenshot: Youtube

ŽENA iz Kalifornije uhićena je nakon što je objavljena šokantna snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako baca u smeće plastičnu vrećicu punu štenaca. 

Policija je, kako piše CNN, uhitila 54-godišnju Deborah Sue Culwell, a u njenom je domu pronašla još 30 pasa. Protiv nje je podignuta optužnica za više kaznenih djela, među kojima je i okrutnost prema životinjama, a ako joj se dokaže krivnja, mogla bi dobiti zatvorsku kaznu do šest godina.  

Štence je u plastičnoj vrećici bacila u kontejner u kalifornijskoj Coachelli pri temperaturi od 30 stupnjeva, a spasio ih je čovjek koji je čuo kako plaču. Kad je izvadio vrećicu iz smeća, u njoj je pronašao sedam štenaca terijera. Procjenjuje se da su bili stari tri dana. 

On je štence ostavio ispred trgovine autodijelovima, gdje ih je pronašla jedna mušterija. 

"Da nije bilo njega, ne bi još dugo preživjeli na ovim temperaturama", izjavili su iz udruge za životinje The Riverside County Animal Service. 

Prema pisanju CNN-a, policija je protiv žene podignula optužnicu. 

"Nema opravdanja za ovo. Pogotovo ne u današnje vrijeme kad bi sklonište primilo štence i pokušalo im pronaći dom. Ovo je zbilja sramotno", izjavio je voditelj udruge Chris Mayer. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara