Video: Tulum grupe Connect u Auroru privukao ljepotice sa cijelog Jadrana

Video: Tulum grupe Connect u Auroru privukao ljepotice sa cijelog Jadrana

NAJZAPOSLENIJI hrvatski reperi, zaprešićka grupa Connect, na svojoj su ljetnoj turneji došli do Aurore u Primoštenu i posjetiteljima priuštili party pun hitova i pjesama koje će se naći na novom albumu. Connectovci su, naime, prije izlaska novog albuma, predviđenog za jesen, pjesme odlučili "ispitati" pred publikom, a u repertoaru nije nedostajalo i navijačkih himni poput "Samo je jedno", nastalih iz pera Bojana Šalomona, njihovog producenta. Društvo im na turneji pravi Iva Ajduković, mlada pjevačica koja je dogurala do finala "Showtimea", a s grupom Connect trenutno stvara svoj debitantski album.

Najglasniji u grupi, Jura Blažević, s nama je uoči nastupa podijelio nekoliko dojmova, a razbio je i jedan "urbani mit", priznavši da se oko njih mota puno manje žena nego što to ljudi misle. "Bit će opako", najavio je, a tako je i bilo - do ranih jutarnjih sati posjetitelji Aurore plesali su u ritmu repera koji pozornicu uskoro mijenjaju studijem. "Novi album bit će zreliji, po zvuku i tekstovima. Zadržat ćemo našu pozitivnu spiku, ali uz nekoliko ozbiljnijih tema. Neke pjesme snimit ćemo s bendom, kojeg smo nedavno okupili i s kojim ćemo nastupati ovog ljeta", najavio nam je Bojan Šalamon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primoštenska Aurora ove se sezone pobrinula ponuditi ponešto za svakog - Severina, Jole, Dražen Zečić, Colonia, Hladno pivo, TBF, Oliver, Tony, Nina i Mišo Kovač (dakle, cijela hrvatska estrada) pjevala je u klubu, a posjetile su ga i međunarodne zvijezde - David Morales, Shape Shifters, Ladida, Niki Belucci... Do kraja sezone program ostaje jednako šarolik - 22. kolovoza nastupa Jole, a dan nakon dance atrakcija Freemasons.

Tekst: Dorijan Klarić
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara