Uhvatio djevojku kako ga vara s dva frajera: Njegova reakcija šokirala sve

Uhvatio djevojku kako ga vara s dva frajera: Njegova reakcija šokirala sve

 Screenshot: Facebook

EKIPA iz emisije "To Catch a Cheater" otkrila je mnogo nevjernih partnera i loših veza, no jedan mladić je svojom reakcijom iznenadio čak i njih.

Snimali su njegovu djevojku dok je sama sjedila u kafiću. Prišla su joj dva dečka i pitala je broj koji je ona bez problema dala te dogovorila druženje za vikend. "Nemam dečka", usput im je slagala. Nakon toga im je pipala mišiće na rukama i komentirala njihov izgled.

No, to nije ono što je šokantno u videu objavljenom na službenoj Facebook stranici emisije. Kada je video završio, mladić je potpuno mirno nastavio sjediti i rekao da razumije njezin postupak. "Ne sviđa mi se to što radi, ali je razumijem. Ona je žena, ima svoje potrebe, možda jednostavno želi biti s dva tipa. Mislim da ću ostati s njom i nakon ovoga", rekao je na iznenađenje voditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je u kratkom roku postao hit na društvenim mrežama, no ubrzo je misteriozno maknut bez objašnjenja. No, na zidu službene Facebook stranice emisije pojavila se objava nepoznate djevojke koja im prijeti tužbom.

"Vi ste gamad. Nadam se da ste spremni za tužbu jer preko 20.000 žena u Los Angelesu stoji uz djevojku koju ste snimali bez njezina pristanka. Zbog vaših odvratnih lažnih videa ljudi govore užasne stvari o djevojci koja nije ništa učinila. Cijeli video je bio namješten. Ona ni ne zna dečka koji je tvrdio da je s njom u vezi", stala je u obranu djevojke i video učinila još šokantnijim. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara