VIDEO "Grudima do uspjeha": Pogledajte zabranjenu reklamu namijenjenu mladim djevojkama

VIDEO "Grudima do uspjeha": Pogledajte zabranjenu reklamu namijenjenu mladim djevojkama

Foto: Instagram

POVEĆANJE grudi već je godinama jedan od najboljih izvora prihoda plastičnim kirurzima, no čak i u svijetu reklame vezane za ovaj zahvat prilično su rijetke. Ove je godine jedna takva je pak zabranjena nakon gomile prigovora ljutite publike, koja je autore optužila za loš utjecaj na mlade djevojke.

U reklami poznata Britanka Sarah Ashcroft djevojkama daje savjete vezane za povećanje grudi, a usput priznaje i da prije operacije nikada u njih nije gledala jer "ondje nije imala ništa lijepo za vidjeti".

 

A photo posted by Sarah Ashcroft (@sarahhashcroft) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se kao nova osoba. Čudan je osjećaj kada nemate ništa, a onda pogledate sebe i odjednom imate grudi. Svi su bili iznenađeni jer izgledaju potpuno prirodno. Ja sam impresionirana. Sjajan je osjećaj kada ti se vrati samopouzdanje", govori blogerica poznata kao "That Pommie Girl".

Iako Ashcroft tvrdi da je imala dobre namjere, gledatelji su reklamu shvatili posve drugačije i optužili je da mlade djevojke samo čini dodatno nesigurnima, usput im lažno obećajući uspjeh na temelju većih grudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara