VIDEO Zvijezda GOT-a tvrdi da joj je socijalna služba usred noći uzela dijete

VIDEO Zvijezda GOT-a tvrdi da joj je socijalna služba usred noći uzela dijete
Screenshot: YouTube

GLUMICA Josephine Gillan, koja je u "Igri prijestolja" glumila prostitutku Marei, na svom je Instagramu objavila potresan video koji prati i mučna priča, a tiče se njezine osmomjesečne kćeri Glorije. Josephine tvrdi da su joj izraelske vlasti usred noći otele kćer iz doma njezine prijateljice u kojem je djevojčica privremeno boravila.

Na snimci se vidi kako dijete u pratnji dvojice policajaca oduzimaju neidentificiranoj ženi. Josephine tvrdi da su te iste vlasti nedavno dopustile boravak djeteta kod prijateljice kako bi glumica, po nalogu socijalne službe, završila liječenje od postporođajne depresije. "Ovo mi slama srce! Moje dijete usred noći otela je izraelska socijalna služba i nemam pojma gdje je. Uznemirujuće je ovo gledati onima koji imaju srce", napisala je uz video incidenta na Twitteru.

Gillian je inače Židovka, a u Izrael se, piše Daily Mail, preselila neposredno prije djetetova rođenja. Otac osmomjesečne Glorije se ne spominje u njezinu očitovanju na Instagramu.

Prije uloge u "Igri prijestolja" Josephine, inače rođena u Kentu, za život je zarađivala kao prostitutka i glumica u porno filmovima. Teško djetinjstvo uključivalo je čak 24 škole koje je promijenila do jedanaeste godine, a s 12 godina završila je u udomiteljskoj obitelji.

Godine 2016. medijima je priznala da ju je upravo HBO-ova serija spasila od pakla prostitucije, ironično, ulogom prostitutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imaboss #camdentown #gameofthronescast #marei #redhead #redhair #redheads

A post shared by Josephine Gillan (@josephinegillan88) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara