Viktorija Rađa i Ana Gruica vratile se na pistu: "Znam zašto sam otišla, dosadno je!"

Viktorija Rađa i Ana Gruica vratile se na pistu: "Znam zašto sam otišla, dosadno je!"

Foto: Borna Čavrag/Index

MONIKA SABLIĆ, supruga nogometaša Gorana, debitirala je na Cro A Porteru. Za nju su reviju nosile i njezine poznate prijateljice Ana Gruica i Viktorija Rađa, koju je u publici podržavao njezin suprug Dino. Ove žene prijateljice su godinama, a ovo je samo kruna njihovog dugogodišnjeg druženja. Otkrile su za Index kako im je proteklo ovo iskustvo te što na sve kažu njihove snažnije polovice.

"Cijeli život sam u modi"

"Zadovoljna sam jer je tehnički sve dobro prošlo, a nadam se da se ljudima svidjelo. Nisam bila u publici, nisam čula komentare, sutra ću više znati. Cijeli život sam u modi, devet godina sam živjela u Kijevu i tamo sam surađivala s jednim ateljeom, kako je suprug završio karijeru, stigli smo u Split i tamo sam nastavila", ispričala je Monika o svom modnom putu.

"Suprug me podržava, u svemu smo zajedno"

"Suradnja s Viktorijom i Anom je prijateljska, spojile smo naše snove. Na usporedbe s Victorijom Beckham nemam što reći. Suprug mi je zadovoljan, u svemu smo zajedno i podržava me. U njegovoj karijeri smo bili zajedno i sad smo u ovome. Zasada ću se odmoriti, najradije sam s mužem i kćerkom, kuhamo ručak i družimo se", zaključila je splitska dizajnerica.

Viktorija Rađa: Ovo je bio užitak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktorija Rađa reviju je nosila kao prijateljica Monike Sablić. Njezin suprug Dino podržavao ju je u publici. "Jako mi se svidjela kolekcija, sve sam prošla s njom, sve znam. Ovo je bio užitak, ne samo zato što smo prijateljice, nego mi je zaista bio užitak", rekla je Viktorija. Iako je stala na pistu nakon nekog vremena, kaže kako nema nostalgiju za tim svijetom.

"Dino je jako ponosan"

"Prezadovoljna sam svojim životom da bi se nostalgija pojavila. Ne bih se vratila u manekenstvu, ovako povremeno zalutati je ok. Imam smisla za modu, ali više kao stilist, kreator ne bih mogla biti", rekla nam je Viktorija. "Dino me uvijek podržava, jako je ponosan. Trenutno ne radim ništa, bavim se djecom i uživam u tome. Nijednom se poslu ne mogu posvetiti dok su oni mali. Kad porastu, onda ću se nečim baviti", zaključila je zgodna Splićanka.

Ana Gruica: Bilo mi je dosadno u manekenstvu

Ana Gruica također je imala samo riječi hvale za svoju prijateljicu. "Bivša sam manekenka, danas sam glumica. Bio mi je poseban ugođaj i doživljaj, lijepo se ovako ženstveno osjećati. Nisam se podsjetila starih manekenskih dana. Nakon deset minuta sjetila sam se zašto sam otišla iz manekenstva. Jer mi je bilo dosadno. Ipak, mislila sam da ću na pisti biti hrabrija", izjavila je Ana.

"Imam strpljivog i divnog supruga koji sve stoički podnosi"

"Radim predstavu s Ivom Perkušićem te Ivanom Leom Lemom. Radimo prekrasnu predstavu, trilogiju Dinka Šimunovića", izjavila je Ana. "Jako je teško raditi na predstavi, iziskuje napor, i fizički i emotivni, ali to sve ide jer predstava na kraju izađe. Obiteljski život u posljednje vrijeme čak malo i pati zato što sam jako posvećena poslu. Dobivam super ponude, u nekom sam uzletu. Ima strpljivog i divnog supruga koji sve to stoički podnosi", zaključila je šarmantna glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara