Viktorija Rađa pokazala lice bez šminke: "Umjesto da se zabavljam na partiju..."

Viktorija Rađa pokazala lice bez šminke: "Umjesto da se zabavljam na partiju..."
Foto: Instagram

VIKTORIJA RAĐA natječe se u showu "Ples sa zvijezdama", a da joj angažman i pripreme za natjecanje mijenjaju svakodnevicu, pokazala je posljednjim videom koji je objavila na Instagram Storyju.

Naime, bivša manekenka i supruga Dine Rađe snimila se u dvorani na treningu bez trunke šminke, a obožavateljima je otkrila kako zbog priprema propušta zabavu. "Umjesto da se zabavljam na partiju odlučila sam još malo raditi. Pozdrav svima, nadam se da vam je lijepo i gledajte me na naslovnoj stranici, što da radim", rekla je Viktorija.

Iako naporno radi, Viktorija na Instagramu svojim objavama pokazuje kako uživa što je dio popularnog showa, a u tome je bodri i njezin suprug Dino, koji prati svaki nastup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Nakon što se snimio u društvu Mirka Filipovića i tako poručio Viktorijinom mentoru Marku Mrkiću da pazi što radi s njegovom suprugom, nedavno je na Viktorijinom Instagramu osvanuo i njegov video, u kojem stoji pored Marka i namiguje u kameru dok ga jednom rukom grli, a tim potezom nasmijao je i oduševio brojne Viktorijine obožavatelje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara