Violeta iz Boljeg života o Šešelju: "On je veliki kavalir i gospodin"

Violeta iz Boljeg života o Šešelju: "On je veliki kavalir i gospodin"
Foto: Instagram

SRPSKA glumica Lidija Vukićević, najpoznatija po ulozi Violete u seriji Bolji život, u nedavnom se intervjuu za Kurir prisjetila vremena kad je aktivno sudjelovala u politici, a otkrila je i što misli o Šešelju. 

Lidija je, naime, od 2004. do 2012. bila članica Srpske radikalne stranke, a od 2007. je postala i predstavnica te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije. 

"Moji su roditelji bili šokirani kad sam ušla u stranku. Uvijek sam nekako više voljela svoj narod nego moji prijatelji. Oni su se divili svemu što je strano, a ja sam uvijek uzdizala naš narod. Bila sam revoltirana time kako su nas tretirali u jednoj televizijskoj emisiji i odmah sam potražila broj telefona SRS i otišla se učlaniti. Takva sam, impulzivna", objasnila je Lidija svoje razloge za ulazak u stranku. 

Također je priznala da je stranku napustila "zato što ima veliko srce, ali nema želudac za politiku".

Otkrila je da o ratnom zločincu Vojislavu Šešelju ima pozitivno mišljenje. 

"Kad sam ušla u SRS, Šešelj je bio u zatvoru i upoznala sam ga tek kad sam izašla iz stranke. On je veliki kavalir i gospodin, mislim da bi svaka žena voljela biti u njegovom društvu. Nije me nagovarao da ostanem. Ali i za oca i za majku mi je poslao telegram sućuti", rekla je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara