Viralni hit: Vidite li zbog čega se svi prepoznaju u ovoj fotki iz noćnog kluba?

Viralni hit: Vidite li zbog čega se svi prepoznaju u ovoj fotki iz noćnog kluba?
Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA iz noćnog kluba postala je hit na internetu, a bit će vam odmah jasno zbog čega.

Fotka je nastala prošli tjedan u klubu Bourbon u Edinburghu te postala viralna. Na njoj se vidi muškarac u kariranoj košulji koji se naginje do dekoltirane žene i nešto joj govori. Čini se da je pokušava zavesti, a izraz na njezinom licu dovoljno govori za sebe. 

Prizor je toliko uobičajen u noćnim klubovima da su se s njim mnogi identificirali na društvenim mrežama. Alex Hall, koji je podijelio fotografiju na Facebooku, napisao je da u povijesti ne postoji fotografija iz noćnog kluba u kojoj se toliko lako prepoznati.

Drugi su se, pak, pitali što je mladić govorio. Neki su se našalili kako ju je sigurno pitao za krznenu torbicu u ruci, dok su drugi sugerirali da ga je sigurno odbila.

Otkako je fotografija postala viralna, par je pronađen i otkriveno je da su zapravo prijatelji, piše The Sun. Bili su zajedno na eventu, no ni jedno od njih ne može se sjetiti što joj je govorio.

Mladić na fotografiji, Patrick, rekao je da se radi o jednoj od njegovih prijateljica iz škole. Njegova prijateljica s fotke, Lucia Gorman, izjavila je kako joj očigledno nije bilo stalo do onoga što je govorio. "Ne sjećam se što je govorio. Patrick uvijek priča gluposti pa je moglo biti bilo što."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara