Višnjić hitno dolazi u Hrvatsku kako bi spriječio eksploataciju kćeri?

KAKO doznajemo od osoba bliskih Goranu Višnjiću, šibenski glumac revoltiran je eksploatiranjem kćeri Lane Lourdes, koja je danas opet završila na naslovnici časopisa. Zbog toga, doznajemo, namjerava doći u Hrvatsku, kako bi sa svojim odvjetnikom, pa i dječjom pravobraniteljicom, razgovarao o zaštiti svoje kćeri koju njezina majka, unatoč njegovom javnom apelu, i dalje ponosno pokazuje fotografima. Ovog puta ih je dovela u Jakišnicu na Pagu, a objektiv je popratio svaki pokret jednogodišnje djevojčice i, naravno, plasirao je na naslovnicu.

"Uvijek me zateknu informacije o objavljenim slikama mene i Lane, ali svjesna sam da to ne mogu izbjeći. Osim ako dijete ne budem odgajala u zatočeništvu", kaže Mirela Rupić u novom broju Arene, čiju naslovnicu krasi zajedno s kćeri Lanom Lourdes. Šibenčanka, naime, tvrdi da unatoč trudu ne može zaštititi dijete od fotografa, međutim brojni, i to puno poznatiji Hrvati, nakon pokojeg javnog apela ili palice za golf takvih problema više nemaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Višnjić prije nekoliko je mjeseci kontaktirao dječju pravobraniteljicu Milu Jelavić, a ona je po tko zna koji put upozorila na eksploatiranje djece u medijima. Naši izvori tvrde kako je glumac uzrujan zbog toga što mu se kći svakog tjedna nalazi na naslovnicama i navodno planira dolazak u Hrvatsku, kako bi u razgovoru s bivšom ljubavnicom još jednom pokušao Lanu Lourdes skloniti od medija. "Nitko mi nema pravo oduzeti slobodu kretanja i normalnog života, a kamoli mom djetetu", poručuje Mirela, inzistirajući na tome da je se prati mimo njezinog znanja i da ona po tom pitanju "ništa ne može učiniti".

M.A.
Foto: Arena (fotomontaža)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara