Vjenčanica Maje Šuput nevjerojatno podsjeća na haljinu jednog stranog dizajnera

Vjenčanica Maje Šuput nevjerojatno podsjeća na haljinu jednog stranog dizajnera
Foto: Matija Habljak/Pixsell/Instagram

MARKO GRUBNIĆ jučer se na Instagramu pohvalio da je napravio vjenčanicu svojoj prijateljici Maji Šuput. Stilist je u emotivnom opisu otkrio da ga je Maja zamolila da napravi vjenčanicu za najvažniji dan u njezinom životu budući da joj je on napravio sve najvažnije haljine u karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And they lived Happily Ever After... 💞

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Majina vjenčanica jako podsjeća na haljinu izraelskog dizajnera Elihava Sassona od prošle godine. Gornji dio vjenčanice Maje Šuput gotovo je identičan onome koji je dizajnirao Sasson, ali donji dio se razlikuje. Maja Šuput jučer je promijenila čak tri haljine. Goste je dočekala u dugoj haljini s rukavima, zavjete je s Nenadom izmijenila u raskošnoj vjenčanici, a tulumarila je u kratkoj i uskoj bijeloj haljinici.

Marko Grubnić jučer je bio jako emotivan i otkrio kako je Maja došla na ideju da upravo on napravi haljinu za njezino vjenčanje.

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...", napisao je stilist.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... 👰🏼

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤ @majasuput

Objavu dijeli maja.suput.love (@maja.suput.love)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara