Vjeruje se da je mrtva: Objavljena posljednja snimka slavne glumice

Vjeruje se da je mrtva: Objavljena posljednja snimka slavne glumice
Foto: YouTube, Guliver Image/Getty Images

URED šerifa okruga Ventura objavio je posljednju snimku glumice Naye Rivere koja je nestala u srijedu na područja jezera Piru, gdje je s četverogodišnjim sinom unajmila brod i otišla na plivanje.

Na snimci s nadzornih kamera vidi se kako je na obalu jezera došla svojim Mercedesom, a potom je sa sinom odšetala unajmiti brod kojim su se odvezli.

Nekoliko sati kasnije posada drugog broda pronašla je njenog sina kako spava sam u brodu te je obavijestila policiju. Pokrenuta je potraga za glumicom, a pretpostavlja se da se utopila u jezeru jer je u čamcu ostao njen prsluk za spašavanje.

Na snimkama se vidi i jet-ski, a neki nagađaju da bi njegov vozač mogao imati informacije o Nayinom nestanku.

Potraga za glumicom koja se proslavila u seriji Glee traje tijekom dana, a noćima je nadležne službe prekidaju. Kako su ispričali ronioci koji sudjeluju u potrazi, voda je jako mutna, puna smeća i raznog vodenog bilja te vidljivost u njoj iznosi svega tridesetak centimetara. Zbog toga se sve glasnije spominje da možda neće naći tijelo te da je moguće da nikad ne izađe na površinu, ako se zapetljalo u podvodno raslinje.

Četverogodišnji Josey trenutno se nalazi kod svog oca, Nayinog bivšeg supruga Ryana Dorseyja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara