Vjerujete li Nives Celzijus kad kaže da ju je poševiti htio i Enrique Iglesias?

MNOGE su se poluanonimne djevojke u proteklim godinama krpale uz svjetski poznate zvijezde, ponosno se nazivajući njihovim "priležnicama", a tradiciju ovih dana nastavlja Nives Celzijus, koja će uskoro izdati svoju prvu knjigu. O njezinom literarnom uratku pisalo se u nekoliko navrata, a novi detalji koje su mediji objavili spajaju je s latino zavodnikom Enriqueom Iglesiasom. Ipak, Nives nam nije htjela odgovoriti da pitanje je li tu crticu izmislila samo da poveća prodaju knjige, ističući kako je pod ugovorom i zavjetovana na šutnju.

"Sad vam ništa ne mogu reći. Potpisala sam ugovor koji mi ne dopušta da o knjizi govorim do njezinog izlaska", rekla nam je Nives Celzijus kad smo je upitali je li "vruća noć s Enriqueom" plod njezine mašte ili još jedan od istinitih detalja iz njezinog turbulentnog života. U svakom slučaju, opis večeri iz pera poznate starlete vrlo je detaljan: "Polegao me na krevet i ja sam se prepustila. Skinuo mi je trenirku, i nježno mi ljubio cijelo tijelo. Počeo mi je skidati gaćice, osjetila sam njegove prste kako se uvlače ispod elastike".

Kriminalci, nogometaši i estradne zvijezde u krevetu s Nives

Prema njezinim riječima, nisu spavali zajedno, i to zato što se ona "otrijeznila u zadnji čas". S Iglesiasom je navodno prijateljevala za vrijeme njegovog posjeta Zagrebu, baš kao i s Jay Kayom iz grupe Jamiroquai, za kojeg tvrdi da joj nije bio ljubavnik. Dubravko Ivaniš Ripper iz grupe Pips, Chips & Videoclips, za kojeg nema baš lijepe riječi, te latino zavodnik Iglesias samo su neki od bogatih, poznatih i navodno nasilnih ljubavnika koje je imala otkad je izišla iz puberteta pa sve dok nije upoznala današnjeg supruga, Dinamovca Dina Drpića. Spavala je tako s kriminalcem Andrijom Draškovićem (kojeg u knjizi "šifrirano" naziva Draško Andrijanović), a jedan ju je "frajer", prema njezinim riječima, od silne seksualne želje zamalo utopio u Dunavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija Dine Drpića na prvu knjigu Nives Celzijus nije poznata, jer se nogometaš ne želi očitovati o njezinim dojmovima sažetima u roman. Gospođa Drpić nije se baš trudila supruga pokazati u dobrom svjetlu - u knjizi piše kako ga je prvi put poljubila da bi se osvetila nogometašu Igoru Cvetkoviću, a nakon mjesec dana mu se uselila u stan. Drpić ju je, piše, zaprosio u klubu Gallery i dao joj "prsten od bijelog zlata sa skromnim kamenčićem", a danas ostavlja gaće po podu njihovog stana, a Nives mu vraća hodajući okolo kao "zapuštena dlakavica".

"Grebatorici" Moniki slavu preuzela konobarica iz Los Angelesa

Nives Celzijus nije prva poznata dama koja se za dio medijskog kolača odlučila "ogrebati" pričama koje uključuju seks i svjetski poznate frajere, a upitne su vjerodostojnosti. Carica tog "sporta" svakako je Monika Jakišić, ljepotica koja je u London otišla napraviti manekensku karijeru, a danas je poznata isključivo po priči o vezi s Georgeom Clooneyem. Iako je upregnula sve snage kako bi javnosti dokazala da je bila u vezi s jednim od najpopularnijih stanovnika Hollywooda, slavu van granica Hrvatske nije uspjela steći, a ulogu joj je preotela Sarah Larson, sad već bivša Clooneyeva djevojka koja je zahvaljujući kratkoj vezi od konobarice postala zaštitno lice jedne modne marke, a to je navodno tek početak.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara