Vladimir Tintor o sadomazo reviji: Razumijem fetiše, ali to nije za mene

Vladimir Tintor o sadomazo reviji: Razumijem fetiše, ali to nije za mene

GLUMAC Vladimir Tintor pogledao je modnu reviju sestara dizajnerica Boudoir na ovosezonskom modnom događaju Cro a porter. U sklopu njihove revije prvi je put u Hrvatskoj gostovala britanska fetiš kraljica Victoria Blurbs, koja je u suradnji s blizankama Moranom Saračević i Martinom Čičko-Karapetrić predstavila kolekciju u crnom - Homage Noir. Kolekcija od nekoliko modela napravljenih od lateksa ostavila je snažan dojam. Glumac iz telenovele "Zakon ljubavi", Vladimir Tintor, poznatiji po svojim eksplicitnim fotografijama na kojima se ljubi s muškarcima, fetiš odjeću, međutim, smatra "previše ekstremnom".

"Ja fakat ne kužim taj dio. Iskreno, ja to ne kužim. Jer, to ljudi ne mogu nositi na cesti", rekao je Tintor kojem bi se takva odjeća svidjela da je drugačije predstavljena. "Ti gumavi materijali, manekenke to nekako trebaju dobro isfurati, a ova revija mi se samo činila kao dobar pokušaj. Jednostavno, nije bilo do kraja, a to su stvari s kojima se mora ići do kraja!", rekao je glumac koji je od svih revija na trećoj večeri Cro a portera najviše pohvalio Amadeus. Kaže da mu je to najbolja revija jer se "napokon vraća taj neki glam rock", a performance Ivane Popović je također prokomentirao.

"Manekenke koje imaju mrtvi pogled"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosadile su mi manekenke koje imaju mrtav pogled, meni je to koma, a u Ivaninoj reviji se vidjelo da je unijela sebe, a to volim", primijetio je novosadski glumac sa zagrebačkom adresom. Međutim, i kroz sadomazo kolekciju britanska dizajnerica unijela je dio sebe. "Razumijem taj fetišizam, ali to nije za mene", kategoričan je bio Tintor.

L.V.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara