Vlasniku najluđe ljetne fotke besplatan godišnji upad u Piranhu

UZ BESPLATNU godišnju ulaznicu za Piranhu koju smo na velikom Indexovom "Back to the City" partyu (galeriju pogledajte u Indexovom Nightlifeu) poklonili zanosnoj preplanuloj crnki, koja je prema mišljenju našeg direktora marketinga Vazmenka Pervana bila najsimpatičnija djevojka u bijelom te večeri u prepunoj Piranhi, odlučili smo još jednog Indexovog posjetitelja nagraditi godišnjim upadom u Piranhu.

Naime, od vas smo prije tjedan dana tražili da nam pošaljete svoje najluđe fotke s ljetovanja, a odaziv je bio i više negoli dobar. Dobili smo gomilu cool fotki.

Obećali smo pošiljatelja nama najsimpatičnije fotke nagraditi godišnjim upadom u Piranhu, a kako svoja obećanja pokušavamo održati, odluka je pala u petak.

Pošiljatelj fotke koja nam se silno svidjela (pogledajte uvećanu verziju pa pokušajte pogoditi zašto) zove se Milan Martulaš. Fotka je snimljena ovog ljeta u Vodicama.

Čestitamo sretnom dobitniku i za kraj prilažemo još par dobrih fotki iz konkurencije, čijim pošiljateljima zahvaljujemo i želimo više sreće sljedeći put.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara