Vlatka Pokos izvrijeđala Kolindu: Poludjela plavuša, poniženje je za Hrvatsku

Vlatka Pokos izvrijeđala Kolindu: Poludjela plavuša, poniženje je za Hrvatsku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Instagram/YouTube

VLATKA POKOS u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu nije štedjela riječi o Kolindi Grabar-Kitarović.

Kolindu je nazvala "ruglom", "sramotom", "cirkusanticom", "pevaljkom" i "poniženjem za Hrvatsku" te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao "bijedno i van pameti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cokolinda #ruglo #sramota #cirkusantica #jeftinapevaljka #ponizenjezahrvatsku #antidrzavnica Nisam u posljednje vrijeme komentirala "precjednicu" dijaspore jer je njeno ponasanje toliko bijedno i van pameti da covjek usprkos svim dosadasnjim gafovima uspijeva ostati sokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavusa. Pjevanje Bandicu, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mracnu zemlju unistenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolace u zatvor. Molim vas, izadjite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, moze se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

"Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije", započela je Vlatka.

"Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH", zaključila je Vlatka.

Njezinu objavu lajkala je i Saša Broz, a u komentarima su je podržali mnogi pratitelji. Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili.

"Tuđman je kao bio ok!? Slažem se da je ova ni na nebu ni na zemlji i da jedino što radi nas sramoti. No niti jedan do sada nije radio u korist građana, kao niti jedna vlada do sada", poručio je Vlatki jedan pratitelj.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara