Vlatka Pokos: Nek´ montiraju ako ih veseli, što im ja tu mogu

Vlatka Pokos: Nek´ montiraju ako ih veseli, što im ja tu mogu

"DAJMO joj da šopingira" naziv je iznimno gledanog video uratka koji na popularnom YouTubeu sažima posljednje događaje vezane za Vlatku Pokos i njezine privatne probleme, a nastao je u produkciji korisnika pod imenom "glatkakokos". Nakon što je prvi nastavak zabilježio odličnu gledanost, na internetu se pojavio i drugi, a sama Vlatka nam je rekla kako joj ne smeta činjenica što se određeni ljudi na različite načine i dalje bave njenim privatnim životom. "Nekima sam očito i dalje inspiracija", komentira kroz smijeh.

"Zaista ne znam tko to plasira, niti me zanima. Pogledala sam jedan video i mogu vam reći da je malo zločest i malo duhovit. Ja tome ne mogu stati na kraj, ako ih veseli, neka montiraju, a što im ja mogu", kaže Vlatka Pokos o video uratcima pod nazivom "Dajmo joj da šopingira" koji ovih dana naveliko kruže internetom. Nova parodija na njezin privatni život samo je kap u moru brojnih komentara, mišljenja (i gluposti) kojih se voditeljica naslušala i načitala otkad je njezina životna priča završila na domaćim naslovnicama.

Zbog paparazza na odmor u inozemstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U cijeloj ovoj priči mediji nisu bili toliko negativni što se mene tiče. Ipak, mnoge su tiskovine krenule u analize situacije, koje su, najblaže rečeno, pogrešne. Zlonamjerni komentari dolaze od pojedinaca, i toga sam svjesna, tako da ne mogu za ništa kriviti medije općenito", kaže Vlatka. Ipak, fotografi koji je danonoćno opsjedaju počeli su joj, kaže, ići na živce. "Jako me nervira to što nemam mira od fotografa, svugdje su i stvarno mi je dosta toga. Upravo ću zbog toga na godišnji odmor otići van Hrvatske, bez bojazni da me netko snima iz grma", dodaje voditeljica.

Nakon što je odradila brojne voditeljske angažmane i snimila pjesmu s grupom Connect, Vlatka nastavlja s pripremama za novi album, ali i razmišlja o povratku na televiziju. Kolovoz je vrijeme kad sve domaće TV kuće sastavljaju jesensku shemu i pozivaju nove suradnike, no njoj se, kaže, nitko nije javio s nekom konkretnom ponudom. Ipak, radijska emisija i drugi projekti zasad joj potpuno okupiraju slobodno vrijeme, pa će se jesenskim angažmanima detaljnije pozabaviti kad se vrati s toliko željenog godišnjeg odmora. Naravno, više o planovima i stavovima Vlatke Pokos možete pročitati na njezinom službenom blogu.

D.K.
Foto: Sven Gorjanc-Fabić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara