Voditeljica Dore upoznala Trumpa: "Imala sam 18 godina, iznenadilo me kakav je"

Voditeljica Dore upoznala Trumpa: "Imala sam 18 godina, iznenadilo me kakav je"
Foto: Luka Šangulin/Index

"MARIJA Magdalenaaaaa", zapjevala je ovogodišnja voditeljica Dore Jelena Lešić, kad smo je upitali koji trenutak dosadašnjih Dora se njoj urezao u sjećanje.

"To je bilo 1999. godine, imala je odličan nastup, sama njena pojava, karakter, stas, haljina, sve je bilo divno. Trnci me i danas prođu kad se sjetim toga", dodala je i priznala da joj ove godine nisu svi izvođači poznati.

Lijepa brineta, koju su gledatelji imali prilike u posljednjih sedam godine upoznati kao voditeljicu Lota, posljednjih mjesec i pol ima novo prezime.

"To je slično, Lešić, Glišić... Odmah sam se priviknula, čak sam jedva čekala, ne moram više objašnjavati kako se Glišić piše", kaže.

S vjenčanjem se nije puno toga promijenilo, osim prezimena tu je još jedan ugodan detalj.

"Kod predstavljanja kažem ovo je moj suprug i onda uvijek dođe osmijeh", kaže.

Jedna je od rijetkih Hrvatica koja je upoznala Donalda Trumpa.

"Ja sam tad imala 18 godina, to je bilo 2005. godine. Nitko tada nije ni pretpostavljao da će to biti predsjednik Amerike. Bila sam mu na rođendanu, iznenadio me koliko je bio pristupačan i ljubazan. Bez obzira koliko je ljudi bilo tamo, on nam je prišao i pozdravio nas, obratio se i pitao kako smo. S Melanijom nisam imala priliku pričati, a bila je tamo i Pamela Anderson. Ona je sitna i bujna", ispričala nam je uz osmijeh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara