Voditeljica "Nove love" Parlov o svom dečku: Nered nije ljubomoran

S obzirom na to da show ide dva sata uživo, itekako je zadovoljna svojim nastupom, no trudi se ipak biti bolja. Marina je javnosti postala poznata nakon što se prijavila za natjecanje za Miss Hrvatske na kojemu je osvojila mjesto prve pratilje, a ni nedavna pojava na samoj naslovnici hrvatskog izdanja časopisa FHM, na kojemu zajedno s kolegicom iz emisije pozira u više nego izazovnom izdanju, nije odmogla njezinoj popularnosti.

"Slava me nije nimalo promijenila, još uvijek sam ista ona Marina. Što se tiče Nereda, ma nije on ljubomoran, on me u svemu podržava još od početka." - kaže nam Marina, koja se trenutno nalazi u Mađarskoj, gdje je otišla, kako nam kaže, u shopping s mamom i bratom.

Kada nije pred kamerama, Marina se opušta slikajući, te nam kaže kako će jednoga dana "možda pasti i neka izložba". Marinu smo upitali i žali li zbog titule Miss Hrvatske koja joj je za dlaku iskliznula iz ruku, na što nam odgovara kako joj zbog ničega nije žao. "Zadovoljna sam svojim plasmanom, još uvijek ne mogu vjerovati ni da sam bila prva pratilja!".

B.S.
Foto:D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara