Volvo V70 R-Design

POPULARNI karavan iz ponude Volva dobio je po uzoru na ostale modele iz game sportski paket opreme R design.

Iako ne suviše atraktivan u osnovi, V70 u R-Design izvedbi proživljava transformaciju u osjetno atraktivnijeg predstavnika segmenta premium karavana.

Paket opcija na ovom modelu donosi niz nadogradnji, prvenstveno u estetskom smislu, a podjednako se tiče vanjštine i kabine vozila.

Izvana se izvedba distancira metalnim finišom kućišta retrovizora i maske hladnjaka, a tu su još kromirane ispušne cijevi promjera 90 mm, stražnji spojler i dojmljivi Cratus 18-inčni aluminijski naplatci. Kupcima je na raspolaganju 11 boja vanjštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost je ukrašena kožom presvučenim sjedalima u crnoj boji, a prati ih Cool Nordic Ceramic Light nijansa koja se s rubova sjedala seli na alu dekoraciju prednje armature i obloge vrata. Od detalja izdvajaju se plavo osvjetljenje mjernih instrumenata, sportsko kolo upravljača te metalne papučice nožnih komandi.

R-Design djelomično zahvaća i aspekt mehanike. U ovoj izvedbi Šveđani automobil opremaju sportskim podvozjem, koje sprijeda spušta automobil za 20 mm, odnosno straga za 15 mm.

Volvo V70 u R design izvedbi posljednja je akvizicija Volva kad su u pitanju sportske izvedbe. Trenutno su dostupni C30, S40, V50 i od siječnja XC90.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara