Vozač ZET-a iznenadio putnike natpisom: "Ne prodajem karte zbog koronavirusa"

Vozač ZET-a iznenadio putnike natpisom: "Ne prodajem karte zbog koronavirusa"
Foto: Čitatelj Indexa

"NE PRODAJEM karte radi koronavirusa", piše na natpisu koji je, kako nam tvrdi jedan čitatelj, postavio vozač ZET-ovog autobusa koji vozi na relaciji Voltino - Mažuranac.

Natpis je osvanuo zalijepljen pokraj prozorčića kroz koji inače putnici mogu uzeti voznu kartu od vozača. Čitatelj nam je poslao fotografiju i napisao da ju je snimio jutros, 27. veljače, oko 5:45 sati.

Oko ovog poteza vozača poslali smo upit i ZET-u.

"Riječ je o nesmotrenom potezu pojedinca te predmetna obavijest na fotografiji nikako ne predstavlja službeni stav tvrtke ZET. ZET je samoinicijativno u svrhu zaštite prometnog i kontrolorskog osoblja, kao i naših cijenjenih putnika, nabavio dovoljne količine dezinfekcijskih sredstava kojima se vozila tretiraju prilikom povratka u spremišta i izlaska u promet, a također su za naše djelatnike koji su svakodnevno u kontaktu s velikim brojem ljudi  osigurane i zaštitne rukavice koje će se dijeliti prema potrebi kako bi se povećala razina prevencije. Uprava ZET-a aktivno prati situaciju oko širenja virusa te će se primjenjivati eventualni naputci Ministarstva zdravstva ili drugih nadležnih institucija i ustanova", odgovorili su nam.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara