"Vzemi me": Vrući videospotovi Nuše iz Gospodina Savršenog su hit na YouTubeu

"Vzemi me": Vrući videospotovi Nuše iz Gospodina Savršenog su hit na YouTubeu
Screenshot: Youtube

SLOVENSKA pjevačica Nuša Rojc djevojka je koja je osvojila drugog hrvatskog Gospodina Savršenog Miju Matića. Kemija između njih bila je očita od početka showa, iako je Mijo posvećivao pažnju i drugim djevojkama te se ljubio s njima.

Nuša (28) i Mijo (27) prvi su se put poljubili na Brijunima, a ostala je do posljednje emisije u kojoj joj je dao prednost ispred Mihaele Muhvić.

Nuša dolazi iz malog mjesta pored Maribora, a njeni su spotovi iznimno popularni na YouTubeu, gdje imaju i po pola milijuna pregleda. Trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi.

Neko vrijeme živjela je i u Austriji, a sudjelovala je u slovenskom showu "Slovenija ima talent", gdje je došla do polufinala. Kada ne piše ili ne snima novu pjesmu, uživa u pilatesu, jogi, jahanju, plivanju, trčanju ili rolanju, a iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. S druge strane, kaže da je vrlo romantična i da je sada spremna za pravu ljubav. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena osoba, a njezin muškarac treba biti ljubazan i iskren s dobrim smislom za humor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara