Wayne Rooney čudnovatom jaknom zgrozio suprugu i modne kritičare

Wayne Rooney čudnovatom jaknom zgrozio suprugu i modne kritičare

TEMPERAMENTNI engleski reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, izašao je na večeru sa svojom novopečenom suprugom Coleen McLoughlin u sramotnoj odjevnoj kombinaciji, a Coleen je hodala jedan metar iza svojeg supruga, izbjegavajući da ih fotografi uhvate zajedno u "modnom gafu". Rooney i Coleen izašli su na večeru s prijateljima, a poslije toga i u noćni izlazak, ali Rooneyeva jakna, koja blago rečeno izgleda stravično, i nad kojom su se rano jutros počeli zgražavati britanski modni kritičari, Coleen je natjerala da se posrami svojeg supruga.

Rooneyju, za kojeg je poznato kako je teškog karaktera i minimalnog stupnja obrazovanja, nije do modnog osvještavanja - nakon što je na ruci istetovirao naziv posljednjeg albuma svojeg najdražeg benda, Stereophonica, "Just Enough Education To Perform" tabloidi su se obrušili na njega jedva čekajući priliku da ga ismiju - naime, u slobodnom prijevodu "Just Enough Education To Perform" znači "Dovoljno znanja za sviranje", što su britanski mediji  proglasili kao osvrtom na pomanjkanje obrazovanja. Rooney naime nije maturirao, već je vrijeme koje su njegovi školski kolege koristili za učenje provodio trenirajući u Evertonu.

Rooneyjevi organizirali najskuplje vjenčanje u povijesti Velike Britanije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney se nedavno, nakon šest godina veze, oženio svojom zaručnicom, a sada suprugom Coleen McLoughin, a njihovo vjenčanje proglašeno je najskupljim vjenčanjem u Velikoj Britaniji, odmah nakon kraljevskog vjenčanja princa Charlesa i pokojne princeze Diane. Sa liste uzvanika Coleen je izbrisala Beckhamove u strahu da svojom popularnošću ne zasjene vjenčanje, dečke iz ekipe, jednako kao i svojeg tadašnjeg zaručnika, a sadašnjeg muža, upozorila kako zbog ekskluzivnih fotografija ne smiju raditi nikakve inače svojstvene im psine.

V.V.
Foto:The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara