Westinov casino otvoren, Fabrizija i Ninu zamijenila Vlatka

ISKUSNI poduzetnici znat će kako podići pompu oko kojekakvih službenih otvaranja klubova, trgovačkih centara, kino dvorana i, dakako, casina. Najaviti dolazak "velikog broja osoba iz hrvatskog javnog života" ili jednostavno Vlatke Pokos, jedan je od trikova koji će baš uvijek privući najmanje dva fotografa.

Stvar je, dakako, u tome da se rijetko kada najavljivani gosti pojave na eventu. Ovaj put u javnost je puštena informacija kako će se na službenom otvorenju casina All In u zagrebačkom hotelu Westin pojaviti jedan od najkontroverznijih talijanskih parova - donedavna utamničeni Fabrizio Corona i supruga mu Nina Morić.

Fabrizio je u subotu, naime, bio poseban gost tog casina, pa je tako logična bila medijska pretpostavka da će se pojaviti i na službenom otvorenju, i to s Ninom. No, Nini i Fabriziju nije bilo ni traga. Supružnici koji su, ako je za vjerovati medijima, u posljednje vrijeme ponovno zahladili odnose, navodno su zajedno stigli u Hrvatsku, s tim da se Nina nije pojavila nigdje u javnosti. No, pojavila se u talijanskom talk showu "Buona Domenica", gdje je govorila o braku s Coronom, koji je nedavno završio u zatvoru zbog sumnje da je kompromitirajućim fotografijama ucjenjivao poznate osobe. Nina je kazala kako je gotovo s njima, jer "njemu je prioritet novac, a njoj obitelj".

Vlatka (još jednom) zablistala u crvenoj haljini

Na otvorenju se možda nisu pojavili Fabrizio i Nina, ali je zato tu bila sveprisutna Vlatka Pokos, koja se na otvorenju pojavila u istoj crvenoj haljini u kojoj je prije više od pola godine vodila program na jednom od evenata u zagrebačkom hotelu Esplanada.

Od razvoda s Dikanom Vlatki, koja je ranije dobivala sve pohvale za stil i izgled, ovaj se modni gaf učestalo počeo ponavljati. Sve više počinjemo vjerovati da je bivša TV voditeljica, danas voditeljica evenata, uz brak ostala i bez odjeće. Apeliramo stoga na Dikana da joj, ukoliko to doista nije učinio, vrati njezine krpice.

Osim Vlatke na otvorenju casina pojavilo se tu još nekoliko poznatih faca, među njima i bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić i manekenka Mia Šlogar koje su tamo bile na radnom zadatku, te poznati svjetski fotograf Jadran Lazić.

R.I.
Foto:S.G.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara