Winona Ryder i Keanu Reeves se zaljubili na snimanju novog filma?

IAKO se u javnosti o tome nisu očitovali, glumci Winona Ryder i Keanu Reeves su navodno zajedno, a pretpostavlja se da su njihove simpatije počele cvjetati kad su se sreli na prvom snimanju za njihov novi film "The Private Lives of Pippa Lee" redateljice Rebecce Miller.

36-godišnja dobitnica Zlatnog globusa rijetko priča o svojim vezama u javnosti, stoga nije točno utvrđeno što se dogodilo s njom i njezinim očigledno bivšim zaručnikom Blakeom Sennettom, gitaristom iz indie rock skupine Rilo Kiley. Njih dvoje su svijetu obznanili da su zaručeni na Valentinovoj modnoj reviji u Parizu u veljači ove godine, iako se do tad tek nagađalo da "između njih postoji nešto".

Izgleda kako između njih više ne postoji ništa, jer Winona i Keanu trenutačno provode mnogo vremena zajedno snimajući već spomenuti film, a izvor koji je blizak glumcima na setu kaže kako se "nevjerojatno mnogo grle i to bez nekog posebnog povoda".

Winona je dugo vremena bila poznata samo po tome što je u vezi u Johnnyjem Deepom

Najpoznatija veza Winone Ryder, pravim imenom Winone Laure Horowitz, ona je s glumcem Johhnyjem Deepom. Zaručili su se u lipnju 1990. godine i tako zaručeni bili sretni naredne tri godine, nakon čega je Johnny na ruku tetovirao "Winona zauvijek". Glumica je nakon njihovog prekida ušla u vezu s Daveom Pirnerom, bubnjarom i pjevačem Daveom Grohlom i glumcem Mattom Damonom. Ako ne po glumačkim ostvarenjima, svijet će Winonu zasigurno pamtiti po krađi u dućanu Saks Fifth Avenue u kalifornijskom Beverly Hillsu prije šest i pol godina, nakon čega je uhićena i odvedena u policijsku postaju na ispitivanje. Tad se i ona složila kako je to bila "sramota stoljeća".

Jennifer Syme, dugogodišnja djevojka Keanu Charlesa Reevesa, u prosincu 1999. godine je glumcu trebala roditi djevojčicu. Beba je, nažalost, rođena mrtva. Glumica joj je dala ime Ava Archer Reeves. Dvije godine kasnije Jennifer je poginula u prometnoj nesreći te pokopana pored Ave u memorijalnom parku Westwood Village u Los Angelesu. Shrvan Keanu o tom se slučaju očitovao samo jednom u javnosti. Tad je rekao kako "ne vjeruje da se takve stvari događaju zbog nekog posebnog, uzvišenog razloga".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara