YouTuber dobacivao 15-godišnjakinji na ulici, a onda se okrenuo njen otac...

YouTuber dobacivao 15-godišnjakinji na ulici, a onda se okrenuo njen otac...
Foto: Twitter

YOUTUBER King Aladdin snimao se dok je dobacivao djevojci koja je prolazila ulicom, no taj potez mu se itekako obio o glavu kad se okrenuo otac 15-godišnje djevojke koji je u tom trenutku bio s njom.

"Dođi, dođi, dođi... Gdje ćeš plavušo? Mala 'Taylor Swift' ku*a", vikao je YouTuber za djevojkom, a onda se okrenuo njezin otac, kako se kasnije ispostavilo, komičar Skyler Stone i očitao mu lekciju kakvoj se nije nadao.

Stone mu je najprije odgovorio da djevojka ima samo 15 godina, a YouTuber je bahato odgovorio: "Što radi ovako kasno vani? Ovo je Hollywood, brate!"

Međutim, bahatost je ubrzo nestala kad mu je Stone prišao bliže. "Vani je jer smo bili na otac-kći druženju i idemo s večere. Bilo bi ti bolje da samo je*eno začepiš."

"To je super, gospodine, nisam htio biti bezobrazan. Nema problema", ponavljao je YouTuber, a komičar mu je dodao: "I prestani dobacivati ženama, odrasti."

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a Stone ju je i sam podijelio na svom Twitteru te otkrio da je on otac iz snimke. "Znao sam da snima i to je jedan od razloga zašto ga nisam udario", rekao je kasnije komičar te dodao i da nije htio ulaziti u daljnji obračun s YouTuberom zbog svoje kćeri koja je to sve promatrala.

YouTuber je kasnije objavio video u kojem se ispričava, no Stone je za Too Fab rekao da je primijetio da se u snimci nije ispričao njegovoj 15-godišnjoj kćeri kojoj je dobacivao gnjusne rečenice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara