Youtuberi Daniel i Joey prekinuli nakon pet godina veze: "Živimo i dalje skupa"

Youtuberi Daniel i Joey prekinuli nakon pet godina veze: "Živimo i dalje skupa"
Screenshot: YouTube

POPULARNI youtuberi Joey Graceffa i Daniel Preda koji su u vezi bili pet godina objavili su video u kojem su obavijestili obožavatelje da su prekinuli. U emotivnom videu koji traje gotovo 15 minuta objasnili su da su odlučili krenuti svatko svojim putem, ali i dalje žive zajedno. Prekid se dogodio prije tri mjeseca, odnosno za vrijeme karantene.

"To je bilo najgore vrijeme. Doduše, ne najgore, ali ne idealno vrijeme za prekinuti vezu", kazao je Joey.

"Ovo je bila vrlo, vrlo teška i neugodna odluka", dodao je njegov bivši partner. 

"Ovo definitivno nije bila lagana odluka za mene, ali nije bilo lako ni ostati. Radimo ono što je najbolje za nas i znamo da je to ono što trebamo napraviti. Obojica trebamo biti sretni, a mislim da nijedno od nas već dugo nije bilo sretno", istaknuo je Joey.

Youtuberi su istaknuli da su i dalje u dobrim, prijateljskim odnosima, i kako to ne može ništa promijeniti. Tijekom cijelog videa obojica su izgledala tužno i uplakano, a fanovima nije jasno zašto je došlo do prekida kad se čini da ljubav između njih još uvijek postoji.

"Nisam shvatio koji je razlog prekida, ali je jasno da se još uvijek vole", "Ova vijest mi je slomila srce", "Ne mogu zamisliti da sjedim s bivšom djevojkom i ovako razgovaram o prekidu. Svaka čast dečki", "Prvo koronavirus, pa karantena i sad ovo... 2020. godina je najgora godina ikad", samo su neki od komentara ispod videa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara