Za Bosance i Hercegovce je Claudia glavni favorit na Euroviziji

Za Bosance i Hercegovce je Claudia glavni favorit na Euroviziji

PREMA glasanju provedenom na bosansko-hercegovačkim stranicama o izboru za Eurosong, koji će se održati za devet dana u Rigi, najviše glasova dobila je upravo hrvatska predstavnica Claudia i njezina pjesma "Više nisam tvoja".

Nakon tri dana glasanja na stranicama www.Pincom.info/Eurosong, dakle devet dana prije početka samog natjecanja, vodi naša predstavnica Claudia s 408 glasova, a druga je bosanskohercegovačka pjevačica Mija Martina s pjesmom "Ne brini", koja je dobila 368 glasova.

Vjerojatno najveći favorit ovogodišnjeg Eurosonga, ruske "lezbijke" t.A.T.u. s pjesmom "Ne ver, ne boisya", nalaze se na trećem mjestu s 290 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Claudia, ako je suditi prema stanju na kladionici u Rigi kao i prema glasanju na stranicama Pincom.info-a, jedan od favorita ovogodišnje Eurovizije, nitko se u Hrvatskoj nije sjetio napraviti web site o ovogodišnjem izboru za Eurosong.

No, zato su se naši bosansko-hercegovački susjedi potrudili i napravili vrlo dobar mini-site www.Pincom.info/Eurosong, na kojem uz opće informacije o svakom kandidatu možete poslušati cijelu pjesmu te pogledati spot.

Zahvaljujući Pincom.info-u, otkrili smo austrijskog kandidata za Eurosong, Alfa Poiera. Nažalost, nemamo riječi kojima bismo opisali njegov nastup, ali gotovo smo sigurni da nešto tako (glupo) još niste vidjeli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara