"Za novac bih radila što god treba, ne bi me bilo sram ni prati podove"

"Za novac bih radila što god treba, ne bi me bilo sram ni prati podove"

GALA SVILAN, novopečena zagrebačka trendseterica koja je pažnju medija dobila zbog poznatog prezimena koje je krasi, ne može više proći nezamijećeno niti na jednom društvenom događaju koji posjeti. Gala je proteklog tjedna posjetila Dubrovnik, gdje je stigla promovirajući novu kolekciju dizajnera Roberta Severa koji ju je, čim ju je vidio, proglasio svojom muzom, a u intervjuu za Dubrovački vjesnik Gala je priznala kako svjesno manipulira medijima te kako to radi zbog novca, a pri čemu se odlično zabavlja.

Gala tvrdi da je svjesna činjenice da joj je upravo tatino prezime itekako pomoglo u karijeri. "Sigurno me ne bi proglasili najseksi Hrvaticom da mi je tata netko drugi, svjesna sam toga, nisam glupa! Ipak sam odrasla uz tatu koji je cijeli život u medijima i zna što je marketing, a što brand, kako doći do njega i što mi to može značiti u životu", tvrdi Gala i priznaje da je velika manipulatorica. 

"Ella Dvornik i ja, koje smo odrasle u takvim obiteljima, to dobro shvaćamo i možemo manipulirati medijima, dok netko tko nije odrastao u poznatoj obitelji, nije u takvoj mogućnosti", kaže Gala objašnjavajući način kojim od ljudi izvuče sve što poželi. "Sprijateljavamo se s novinarima i fotoreporterima, paparazzima po gradu, znamo kako i kada pustiti informaciju, kako doći do nekoga... pojavimo se negdje i nazovemo paparazze da nas fotkaju. Nije me sram to priznati. Iskorištavam svoje ime koliko mogu, naravno, samo u dobre svrhe. U prvom redu, to je novac koji je meni jako važan. Nadam se da će mi se to iskorištavanje jednom i isplatiti", priznala je mala Svilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Za novac bih radila što god treba, ne bi me bilo sram prati podove, isto kao i pisati za novine. Novinari su o meni stvorili krivu sliku pa mi se to ime jednostavno prišilo. Ja zapravo petkom i subotom uopće ne izlazim vani, radije ću otići u kazalište. Nikada nisam bila 'luda'. Uvijek sam bila mala curica koja u kutu čita knjigu. Jako sam sramežljiva i pristojna. Ali, naziv partijanerice mi ne smeta", rekla je Gala, novopečena "it" cura kojoj se itekako sviđa ta titula. 

"Kad sam prvi put čula za taj izraz, nisam bila upoznata s njim pa sam počela proučavati. To mi je jako zanimljivo i sviđa mi se koncept. Ljepše mi je biti 'it' cura nego manekenka. Jer svaka od tih 'it' cura ostavila je nešto iza sebe; po načinu razmišljanja, oblačenju i djelima puno je zanimljivija i drukčija od ostalih", priznala je mlada studentica slavenskih jezika.

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara