"Za postignut svjetski uspjeh": Tia Mamić sa sinom bila na prijemu kod Kolinde

"Za postignut svjetski uspjeh": Tia Mamić sa sinom bila na prijemu kod Kolinde
Foto: Instagram

TIA MAMIĆ pratila je sina Domenica na prijem kod Kolinde Grabar-Kitarović, a tu informaciju i fotografiju mame i sina na društvenim je mrežama objavila Tijina prijateljica Lada Mitrašinović, poznata zagrebačka vizažistica.

"Na prijemu kod predsjednice za postignut svjetski uspjeh, bravo Domi. A mama predivna i ponosna", napisala je Lada uz fotografiju. 

Lada je ranije otkrila da je Domenic osvojio srebrnu medalju u svjetskom matematičkom natjecanju. "Prije svega čestitke predivnom i pametnom Dominiku na osvojenoj srebrnoj medalji u svjetskom natjecanju u matematici. Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna sto je njen dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo mama. Btw to će mi biti zet", najavila je nedavno Lada. 

Današnja snaha Zdravka Mamića je Domenica dobila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom.

O Tijinom odnosu sa sinom za Index je jednom prilikom progovorio i Ljubo Jurčić, njen očuh. 

"Primijetio sam i da je počela kuhati kad se mali rodio, zvala je djeda i on ju je preko telefona učio. Dijete ju je očito promijenilo. Primijetio sam kod Domenica da je isti kao Tia, čuje pjesmu na indijskom i drugi dan pjeva. Ne zna što to znači, ali zna ponoviti. Ona govori engleski i španjolski super, talijanski dosta dobro, jedino joj njemački ne ide", rekao nam je tad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara