Zagreb ponudio pet milijuna dolara, Madonna umrla od smijeha i produžila

IAKO se smatra jednom od najbogatijih žena na svijetu, Madonna je i dalje profesionalna i "brza na potezu" kad je u pitanju novac - službeno je priopćeno kako joj je Zagreb, odnosno organizator koncerta Lupa Promotions ponudio pet milijuna dolara, ali ju je kraljica popa odbila, i to zbog dodatna četiri milijuna koja su, prema neslužbenim informacijama, ponudili Budva i Beč. Večernji list piše kako se Madonna u zadnji tren odlučila za koncert u Beču, što nije potvrđeno na službenim stranicama, ali jedno je sigurno - ništa od rujanskog koncerta Madonne na Dinamovom stadionu.

Vladimir Ivanković iz Lupa Promotionsa, organizacijske tvrtke koja je pregovarala s Madonninim menadžmentom, obavijestio je javnost kako su doista pregovarali, pa čak i isplanirali medijsku kampanju, ali je iz Madonninog tabora u zadnji tren, i to putem e-maila, priopćeno kako je pjevačica dobila bolju ponudu. Zagreb i Beograd Madonni su ponudili po pet milijuna dolara, a dva su grada, navodno Beč i Budva, ponudili devet milijuna. Opet neslužbeno, Madonna je odabrala Beč, na veliku žalost Budve koja interes za najpopularniju pjevačicu na svijetu ambiciozno, ali neuspješno pokazuje već godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena Madonnina kampanja u Hrvatskoj je trebala krenuti 4. lipnja, ali pjevačici i njezinom menadžmentu Balkan očito nije napet - za Budvu i Beograd vežu je posebne priče, a Srbima je nekoliko puta obećala posjet. Ipak, groznica za turnejom koju očito želi vidjeti cijeli svijet ne jenjava - rasprodani su gotovo svi koncerti čije su ulaznice puštene u prodaju, i to prije nego je pjevačica objavila ijedan detalj s predstojeće turneje "Sweet & Sticky Tour". Kod Madonne sve ide na povjerenje, pa čak i kad je riječ o stotinama tisuća ljudi puta dvjestotinjak dolara koliko je prosječna cijena ulaznice.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara