Zagrebačka elita došla na grandiozno otvorenje kluba Shamballa

Zagrebačka elita došla na grandiozno otvorenje kluba Shamballa

SINOĆ se u prolazu kod Ciboninog tornja u Zagrebu otvorio Shamballa, prvi ekskluzivni zagrebački klub koji će na jednom mjestu ugostiti najveća imena svjetske elektronske glazbene scene, te svojima gostima ponuditi najvišu razinu ''first class clubbing'' doživljaja. Ugodan ambijent inspiriran davnim istočnjačkim kulturama, pomno odabran sound system, maksimalno istaknuta kvaliteta zvuka, odvojena lounge prostorija, te elitno usklađen Vip prostor ovaj club čine jednim od najpoželjnijih club destinacija na ovim prostorima. 

Klub se, priča se po Zagrebu, jednim dijelom nalazi u vlasništvu Novice Petrača, koji je u Lepoglavi proveo tri i pol godine zbog otmice maloljetnog sina generala Zagorca, te Stjepana Hucike, nećaka Hrvoja Petrača. Stjepan Lović, odvjetnik Stjepana Hucike, opovrgnuo je takve navode ističući kako je klub isključivo i samo u njegovom vlasništvu. "Vlasnik kluba Shamballa i zakupnik prostora u kojemu se taj klub nalazi tvrtka je Summanox d.o.o koja je u isključivom vlasništvu Stjepana Hucike i poslovanje samoga kluba nema nikakve veze s bilo kim iz obitelji Petrač, te također nitko iz obitelji Petrač ne sudjeluje u vlasničkoj strukturi društva Summanox", rekao nam je Stjepan Lović, odvjetnik Stjepana Hucike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zagrebačka publika koja je sinoć posjetila otvorenje kluba pohvalila je pokretanje ovakvog projekta. Prostor je, slažu se svi, savršeno posložen i u samom centru grada, rasvjeta je zaslužila ocjenu pet jer je nenametljiva i moderna, cijene su pomno odabrane kako ne bi bile pretjerane, a opet su aktualne. Jedine zamjerke bile su na račun krivo postavljenih zvučnika i "šupljeg sounda", garderoba je apsolutno podbacila (što će se navodno riješiti već ovaj tjedan), bilo je i nekih problema sa klima uređajima (što se također rješava), dok je goste najviše isprovocirala bespotrebna gužva na ulazu u klub. Sve u svemu, unatoč nekim sitnim nedostacima, klub je okarakteriziran kao najboljim u Zagrebu, okolici i regiji, a samo se nadamo da će i u budućnosti opravdati povjerenje publike.

Na sinoćnjem spektakularnom otvorenju kluba pojavile su se brojne poznate osobe među kojima su bili nezaobilazni Simonica i Ante Gotovac, Neda Parmać i Nikol iz grupe Feminnem, Boris Mirković i Rene Bitorajac, Stefany Hohnjec i Dvina Meler, Iva Bagić, Alen Macinić "Svizac" i mnogi drugi. Više fotografija o tome kako je bilo na otvorenju kluba Shamballa pogledajte u našoj Nightlife galeriji!

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara