Zagrepčani poludjeli na Black Friday: Cijelu noć kampirali ispred dućana

Zagrepčani poludjeli na Black Friday: Cijelu noć kampirali ispred dućana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

SCENE kao iz Amerike, kupci koji kampiraju ispred dućana kako bi prvi na Black Friday uletjeli u njega, sinoć su se mogle vidjeti i u Zagrebu.

Ispred prodavaonice Links već sinoć se počela stvarati gužva, a tijekom dana može se očekivati totalni kaos.

U trgovini su bili apsolutno pripremljeni na ovaj scenarij, jer su i lani njihovi popusti izazvali metež ispred i unutar dućana. Linksovi timovi od 6 ujutro dijele tople napitke, a na Trešnjevci će kupce u redu zabavljati Petreković uz pratnju DJ-a Joe2Shinea.

 

Iako u Hrvatskoj na Black Friday srećom ne nastane takav kaos kao u Americi gdje je u neredima ispred trgovina bilo i smrtnih slučajeva, u Linksu žele spriječiti naguravanja i bilo kakve probleme zbog čega će u pripravnosti biti ekipa hitne pomoći, kao i zaštitari.

Popusti do 70 posto na informatičku opremu, sportske kamere, igraće konzole, laptope, pametne telefone, periferiju i još mnogo toga građane očekuju na dvije lokacije - u Glamočkoj 1 na Trešnjevci i Dankovečkoj 5 u Dubravi. 

U Linksu za Crni petak očekuju još veći interes nego lani kada im je samo u jednom danu kroz dućan na Trešnjevci prošlo 9000 ljudi. Snižene proizvode se tog dana neće moći kupiti na njihovom web shopu već isključivo u dvije spomenute trgovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara