Zagrepčanki ukrali novčanik, našao ga djelatnik Čistoće i dokazao da je ljudina

Zagrepčanki ukrali novčanik, našao ga djelatnik Čistoće i dokazao da je ljudina
Foto: Facebook

DJELATNIK zagrebačke Čistoće Mario Hagaš pronašao je novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden jednoj Zagrepčanki i vratio ga vlasnici koja je zatim o njegovom dobrom djelu obavijestila i njegove poslodavce u Zagrebačkom holdingu.

"S ponosom objavljujemo priču našeg djelatnika podružnice Čistoća, Marija Hagaše koji je pronašao novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden gospođi u Zagrebu te ga je osobno vratio. Vjerujemo da sve nas ova priča može potaknuti na dobra djela", napisali su na službenom Facebooku Holdinga te prenijeli pismo zahvale koje im je poslala vlasnica novčanika Irena Petričević.

"Poštovani, htjela bih se zahvaliti vašem djelatniku Mariju Hagašu zbog profesionalnosti i iskazane ljudskosti u nezavidnoj situaciji u kojoj sam se našla. U utorak navečer mi je oko 19 sati u pekarnici Dubravica ukraden novčanik sa svim dokumentima, uključujući osobnu i zdravstvenu iskaznicu, iskaznicu dopunskoga zdravstvenog osiguranja, te kartice tekućih računa. Krađu sam prijavila policiji koji su mi ostavili tračak nade da bi možda djelatnici vaše tvrtke mogli pronaći novčanik. Tako je i bilo i gospodin Mario Hagaš javio je danas prijepodne u firmu gdje radim jer je u novčaniku, srećom, bila i moja vizitka. Ne samo da je javio u firmu već je i donio novčanik koji je preuzeo moj kolega jer sam danas dežurna navečer. Želim se od srca zahvaliti gospodinu Hagašu na njegovoj ljudskosti i profesionalnosti, a i vama jer imate takve zaposlenike", napisala je Petričević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara