Zagrijte se za klupsku sezonu u Piranhi uz tulum Ivane i Marije Husar

VLAK koji još pet srijeda vozi u r&b ritmu u klubu Piranha za vas je pripremio klupske poslastice s tanjura najpoznatijih Dj gurmana Oli Dobollija i Zrne. Ljubitelje starog r&b zvuka u srijedu 16.09. u klubu Piranha očekuje muzički virus "All time favorites" koji će prostrujati vašim plesnim venama kroz najbolje godine r&b, funk, hip-hop žanra.

U sklopu "All Time Favorites" plesat ćemo u ritmu Salt'n Pepe, Montell Jordan-a, Usher-a, Dru Hill, Justin Timberlake - sve od zvuka 90-ih pa do danas!


23.09./Ivana i Marija Husar Live in concert!

Seke Husar na svom tradicionalnom tulumu u Piranhi koji iz godine u godinu okuplja glazbenu elitu ali i one koji su ovisni o svirkama uživo. Kada smo seke Husar upitali o koncertu u Piranhi - Ivana i Marija su kao iz topa izbacile: "Koncert smo zamislile kao tulum, pozvale smo frendove i očekujemo zabavu do ranih jutarnjih sati", najavljuje nam Marija Husar i otkriva da će u Piranhi zapjevati s posebnim gostima, Jacquesom Houdekom, Connectovcima i ostalima. "Pjevat ćemo pjesme s albuma, neke obrade, ali i hitove grupe Divas. Bit će to pravo slavlje", zaključuje Marija Husar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara